voormalig Rumag-presentatrice Roxanne Kwant is dol op mayonaise in eerste nummer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Soms dan komt er een nummer voorbij dat zo bizar is dat je al weet dat het een internetsensatie gaat worden. Zo’n nummer is Mayonaise van influencer Roxanne Kwant.

De altijd vrolijke Roxanne Kwant kan je nog kennen van haar tijd bij RUMAG. Daar was ze altijd de koningin van de ongemakkelijkheid. De blondine was een van de vaste presentatrices van het platform en dook dus regelmatig in video’s op. Maar nu probeert Roxanne, via haar YouTube kanaal, door te breken als zangeres. Maar daar moet ze flink wat aandacht genereren. En dat doe je natuurlijk het beste met een opvallend nummer. Dat is haar met Mayonaise wel gelukt.

Lees ook: Wordt ‘Niks is Heilig’ van Maan de Steenwinkel een nummer 1 hit?

Roxanne is wel fan van een beetje mayo

Roxanne blijkt een flinke klodder mayonaise wel te kunnen waarderen. Of ze het dan heeft over de fritessaus of over het goedje wat er veel op lijkt, dat blijft nog even in het midden, maar ze weet met het nummer mensen wel te prikkelen. Of het dan ook echt goed is, mag je zelf oordelen. Roxanne heeft in ieder geval flink wat moeite gestoken in haar nieuwe project. Het is dus afwachten op haar volgende nummer. Misschien doet ze hierna wel een cover van The Ketchup Song. Dat zou wel lekker toepasselijk zijn natuurlijk.

Roxanne blijft het lekkerste hapje

Hoewel de influencer, die we inmiddels wel mogen aanduiden als zangeres, zingt over mayonaise en lekkere snacks, blijft ze zelf toch echt wel het lekkerste hapje. Je hoeft maar een korte blik te werpen op haar Instagram pagina om te zien waarom. Roxanne is een prachtige dame die er geen moeite mee heeft om dat ook te laten zien. Roxanne is een van de mooiste vrouwen van het internet op dit moment. Waar sommige dames nogal onzeker kunnen zijn over hun lichaam is Roxanne extreem trots op wat ze te bieden heeft en ze showed haar lichaam dan ook graag in de meest mooie foto’s.

Wordt dit de doorbraak van Roxanne Kwant?

Hoewel Roxanne al even aan de weg timmert als presentatrice en influencer is de prachtige blondine nog niet heel bekend bij het grote publiek. Misschien dat haar uitstapje naar muziek haar die doorbraak kan geven. Het is Roxanne in ieder geval van harte gegund. Roxanne is een hartwerkende dame met pit. Het is erg prettig om naar haar te mogen kijken en ze heeft daarnaast ook nog een flinke dosis humor. Bijna net zoveel als de klodder mayonaise die ze op haar frites doet. Roxanne is dus absoluut geschikt voor het grotere werk. Misschien is het hierna maar eens tijd voor haar eigen album, of juist de hele andere kant op en een programma op televisie presenteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!