Voor dit soort uitdagende foto’s gaat Famke Louise voortaan geld vragen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Famke Louise begint met spannende foto’s maken en online chatten op een online platform. 

Famke Louise is een Fancentro account begonnen. Op het account gaat volgens Famke vanaf nu de echte actie beginnen. Op het platform kan je tegen betaling een abonnement afsluiten om exclusieve content te bekijken van Famke.

Famke Louise is te vinden op het platform Fancentro

Eerder heeft Famke laten weten dat ze niet in een mannenblad zou willen staan met weinig tot geen kleding omdat ze daar volgens Famke slecht betalen. Maar op dit online platform gaat ze wel graag aan de gang! Op Fancentro moet je per persoon een bepaald bedrag betalen om met diegene te chatten en om de exclusieve foto’s te bekijken. Je kan voor 35 euro per maand de exclusieve beelden bekijken en met Famke chatten.

Dit is wat Famke Louise heeft te zeggen over dat ze vanaf nu op het platform Fancentro te zien is: ”Ja schat, je ziet het goed. Ik ben het echt hier op het platform. Je kunt nu eindelijk uit m’n insta DM komen want hier gaat de echte actie plaatsvinden. Ik vind het wel spannend hoor.. dat moet ik je wel bekennen. Maar zeg nou eerlijk… ik.. Famke Louise, ik hou ervan om de regels te breken. Dus slide in mijn DM zodat ik eindelijk je droom kan laten uitkomen.”

Famke Louise heeft al laten zien dat ze nu al een van de meest populaire vrouwen is op het platform en deelt story’s over hoeveel berichten ze al wel niet heeft, namelijk al 234 berichten binnen een paar uur!

Famke Louise fancentro

Yvonne Coldeweijer laat weten wat ze denk van Famke Louise

Onze roddelkoningin, Yvonne Coldeweijer, heeft weer laten weten wat ze denkt over dat Famke Louise een Fancentro account heeft. Ze heeft namelijk geclaimd dat Famke niet zelf met haar abonnees zal chatten. Maar hier reageert Famke dan best snel op met dat ze echt alles zelf gaat doen. Ze wilt zo een betere band opbouwen met haar volgers.

Maar Yvonne is nog niet klaar, ze heeft kort daarna een story geplaatst waarin ze foto’s gebruikt van het account op Fancentro en zegt: ”De eerste foto’s van Famke gaan al rond op Telegram. Ben benieuwd wie er gaat betalen voor Famke Louise in een pyjama op de bank.” Hier heeft Famke geen reactie op gegeven.

Famke Louise ligt onder vuur door geplaatste foto’s en filmpjes

Op Famke Louise haar Instagram account plaatst ze soms al foto’s die haar achterwerk goed laten zien. En ook heeft ze vaker weinig tot bijna geen kleding aan. Maar ze krijgt niet van iedereen positieve berichten op wat ze heeft geplaatst.. Zo wordt er bijvoorbeeld gezegd: ”Doe normaal je bent moeder.”, ”Dit doe je toch niet als je een man en een kind hebt.” en ”Schaam je je niet? Je hebt een kind?” Ze heeft namelijk een filmpje geplaatst waarbij ze nogal ver voorovergebogen staat met haar achterzijde naar de camera toe. En dan kijkt ze je zelfs nog eens diep aan met een hete blik.

Famke Louise

Meer zien van Famke Louise?

Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram-kanaal. Daar heeft Famke Louise nog veel meer foto’s en video’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.