Volledig uitgeklede Jessie Jazz Vuijk deelt magistrale foto vanuit achtertuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jessie Jazz Vuijk kiest voor een hele bijzondere manier om een update te geven: volledig zonder kleding. 

Model Jessie Jazz Vuijk deelt wel vaker intieme kijkjes van haar leven, maar met dit recente plaatje overtreft ze toch alle verwachtingen. En hoe! Zwangerschapsupdates zitten we natuurlijk allemaal op de wachten en we hadden ook niet anders van de influencer verwacht dan een uitgebreide verslaggeving. Toch doet dit plaatje echt onze mond openvallen. Jessie poseert namelijk echt in haar volle glorie en laat daarbij niets aan de verbeelding over…

Jessie Jazz Vuijk pronkt met zwangerschapsbuik volledig zonder kleding

Als Influencer maakt Jessie Jazz Vuijk wel vaker opvallende keuzes. Daar verdient ze natuurlijk ook haar brood mee, opvallen. Nou, met dit heerlijke kiekje weet ze zéker onze aandacht vast te houden. Jessie koos namelijk om volledig zonder kleding een update van haar zwangerschap te geven! En daarbij onthulde ze echt alles. In haar volle glorie plaatste ze deze zonnige foto op Instagram en haar volgers zijn allemaal door het dolle heen. En terecht ook. Je hebt namelijk twee heerlijke redenen om enthousiast van te worden. Fans gaan namelijk wild voor de intieme foto én voor alle details over haar aankomende kindje. Als je zoveel fans op de details hebt wachten is het ook logisch dat Jessie alles uit de kast trekt, toch? Wij vergeten dit plaatje in ieder geval nooit meer. En gelukkig maar, want wauw!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jessie Jazz Vuijk onthult geheimen over zwanger zijn met intiem plaatje

Voor Jessie Jazz Vuijk is de onbedekte selfie misschien nog geeneens het intiemst. Jessie verteld er namelijk ook uitgebreid bij over haar ervaringen tijdens haar zwangerschap en wat ze vind van zwanger zijn. De knappe influencer blijkt er namelijk groot fan van te zijn! “Ik hoop stiekem dat hij lekker zijn tijd neemt, het voelt nog zo fijn om zwanger te zijn.”, onthult Jessie in de post. Jessie heeft dus helemaal geen haast om te bevallen van haar eerste kindje. Geliefde Kai Gorgels zijn mening krijgen we niet te horen, maar wel schrijft Jessie erbij dat ze als stel heel erg van deze tijd genieten. Onderhand heeft ze ook moeten toegeven dat de tijd toch écht heel snel gaat als je over de helft bent. En met 30 weken is Jessie dat ook al ruim. Maar gelukkig ook nog meer dan genoeg weken om dit soort overheerlijke zwangerschapsupdates te posten!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jessie Jazz Vuijk poseert met vader Kaj Gorgels tijdens zwangerschap

Jessie Jazz Vuijk lijkt ook dolgelukkig te zijn dat Kaj Gorgels de vader van haar ongeboren kindje is. Zo schreef ze eerder op Instagram dat “Er is geen man op aarde met wie ik dit liever aan ga. Geen man die ik liever als de vader van mijn kind zie”. Nou, dat laat weinig aan de verbeelding over. En deze hartverwarmende post was ook zeker niet de laatste keer dat Jessie haar liefde voor haar vent toont. Zo verwent ze haar fans ook regelmatig met updates van haar zwangerschap samen met Kaj. Logisch ook, want ze doen het toch écht samen. In een interview met Kek Mama vertelde Jessie dat ze heel erg op Kaj leunt. “Sinds ik zwanger ben, ben ik aanhankelijker en afhankelijker van hem. Ik heb hem veel meer nodig.” En met zo’n beeldschone vrouw, wie zou daar nou niet alles voor doen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe.