Volgers Roxeanne Hazes smelten weg bij foto van loszittend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De volgers van Roxeanne Hazes kunnen inmiddels opgedweild worden vanaf hun zolderkamer. Want Roxeanne plaatste deze hete foto. 

Er bestaat een kans dat alle schoonmakers van Nederland vanmiddag overuren moeten draaien. Die moeten namelijk de gesmolten poeltjes weghalen die nog over zijn van de volgers van Roxeanne Hazes. Haar volgers zijn namelijk helemaal gesmolten vanwege de hete foto die de zangeres plaatste op haar Instagram. Op de foto draagt Roxeanne een wel heel loszittend topje en dat zorgt ervoor dat de hoofden van haar volgers helemaal op hol slaan. Dat valt ook makkelijk te begrijpen. Met zo’n mooie foto kan je ook haast niet anders dan helemaal wegsmelten. Roxeanne weet precies wat ze doet en heeft dan ook weinig medelijden met haar volgers. Sterker nog, er is een grote kans dat de zangeres nog veel meer van dit soort knappe foto’s van zichzelf online zet.

Lees ook: Foto: Beste Zangers-deelnemer Roxeanne Hazes maakt volgers gek met losse jurk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne pronkt met klein topje

Om te zeggen dat dit kledingstuk weinig verhult, is wel een beetje een understatement. Roxeanne heeft duidelijk maling aan de mening van anderen en besloot zich vandaag te kleden in iets waar ze zich absoluut vrouwelijk en verleidelijk in voelt. En geef de knappe zangeres eens ongelijk. Als je de kans hebt, waarom zou je dan niet in iets rondlopen wat je ongelooflijk charmant en verleidelijk eruit laat komen. Het topje is misschien wat aan de kleine kant, maar Roxeanne pronkt met het loszittende kledingstuk. Er is niemand die dat meer van Roxeanne afpakt. Nu is Roxeanne wel een beetje van de statements maken, en dus blijkbaar ook met haar kleding. Dat maakt de kans groot dat Roxeanne nog een keer een leuk pakje aantrekt voor de foto. Nu zullen de volgers van Roxeanne dat niet erg vinden. Degene die niet gesmolten zijn tenminste.

Tweede keer in korte tijd dat Roxeanne loszittend pakje aantrekt

Als het aan de beeldschone zangeres ligt wordt dit de mode van de zomer. De loszittende pakjes moeten weer helemaal inkomen, aldus Roxeanne, die nu al voor de tweede keer in korte tijd een erg loszittend pakje aan heeft getrokken. De vorige keer was het een opvallend rood jurkje en deze keer dus een geel topje. Felle kleuren zijn ook een trend die opvalt bij Roxeanne. Nu is dat eigenlijk helemaal niet nodig, want Roxeanne valt natuurlijk al genoeg op van zichzelf. Toch heeft de zangeres besloten dat dit haar nieuwste look wordt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne Hazes nog niet klaar met loszittende kleding

Voor Roxeanne zijn de vorige twee outfits die ze droeg enorm bevallen. Er is dus maar een kleine kans dat de knappe zangeres klaar is met het dragen van dit soort pakjes. Wat het volgende onthullende pakje wordt van Roxeanne blijft gissen. Maar dat belooft een mooie verrassing te worden als ze haar nieuwste foto plaatst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.