Volgers Marijn Kuipers kunnen bijna niet geloven hoe de blondine er van achterkant uitziet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers heeft een prachtig nieuw plaatje online gezet en beantwoordt daarmee een belangrijke vraag…

Presentatrice Marijn Kuipers toont trots haar achterkant

Marijn Kuipers heeft een nieuwe foto op Instagram gezet en daar zijn haar fans haar natuurlijk ontzettend dankbaar voor. De blondine heeft een foto genomen vanuit de sportschool. Want Marijn vindt het heerlijk om in de sportschool te zitten. Daar werkt ze volle bak aan zichzelf en dat kan je ook wel zien aan de presentatrice. Ze is uitstekend in vorm en velen van haar volgers genieten dan ook van de sportieve plaatjes die Marijn deelt. Dat doen ze voornamelijk, omdat Marijn meestal niet de meest bedekkende pakjes draagt tijdens het sporten. Deze keer was ze niet alleen aan het sporten. Ze had namelijk Frank van der Slot, ook wel bekend als Slotta op YouTube, meegenomen voor een heftige sportsessie. En dat zag er ongeveer zo uit!

Marijn Kuipers beantwoordt die ene belangrijke vraag

Met haar foto beantwoord Marijn de vraag die al jaren op de lippen van sommige volgers brandt: Hoe ziet de blondine er van de achterkant uit? En dat kan je nu ontzettend goed bewonderen op deze nieuwe foto. Marijn heeft zich namelijk zo gedraaid dat haar volgers alles van haar kunnen zien. En daar moeten ze zich online natuurlijk ook even over uiten. Dat merk je wel aan alle reacties die onder de post van Marijn komen te staan.

De broek van Marijn wordt geprezen

Het stukje stof wat Marijn om haar benen en onderstel draagt wordt enorm geprezen door haar fans. Die kunnen dit kledingstuk, of meer de inhoud ervan, goed waarderen. Marijn kan zelf ook wel genieten van dit soort opmerkingen. Het is natuurlijk altijd fijn om een compliment te krijgen. Marijn staat ook in de sportschool om het beste uit zichzelf te halen en om er uiteindelijk op haar best uit te kunnen zien. En het is erg fijn als dat gewaardeerd en gezien wordt.

De fans van Marijn Kuipers voelen zich gemotiveerd

De blondine weet met haar foto ook nog eens andere mensen te motiveren om te gaan sporten. En dat is natuurlijk alleen maar fijn. De presentatrice en influencer oefent zo nog eens echt invloed uit op haar fans. Die gaan dankzij Marijn weer een stukje gezonder leven. Want de sportschool is natuurlijk ontzettend goed voor mensen, mits je natuurlijk op een verantwoorde manier gaat sporten. Marijn is erg trots dat ze haar volgers zo kan inspireren.

Niet alle fans zijn geïnteresseerd in Marijn Kuipers

Sommige fans van Marijn Kuipers zijn minder geïnteresseerd in Marijn zelf, maar meer in Frank. De beste man staat namelijk ook heel erg trots op de foto. En ook hij probeert het beste van zichzelf te laten zien. Marijn zorgt er door de toevoeging van Frank voor dat iedereen wat moois te zien krijgt. De blondine denkt op die manier ook een beetje aan haar vrouwelijke fans, die anders minder veel moois hebben om naar te kunnen kijken. De mannelijke fans van Marijn hebben bij haar foto’s nauwelijks wat te klagen.

Meer zien van Marijn Kuipers op Instagram!

Voor de mensen die liever nog meer van Marijn Kuipers zien is er goed nieuws. Je kan namelijk altijd nog verder kijken op Marijn haar Instagram, want ze heeft een hoop mooie foto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.