Voetbalster Lieke Martens deelt geluksmomentje op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens had laatst een nogal wilde afterparty nadat zij het kampioenschap binnensleepte. Nu moet ze daar een beetje van bijkomen, dus slaapt ze met de trofee in de hand. En dat is voor Lieke even intens genieten. 

Voetbalster Lieke Martens heeft een goed feestje gegeven na haar geweldige 4-0 overwinning met FC Barcelona tegen Chelsea. Het leverde de blondine, die medeverantwoordelijk was voor een merendeel van de doelpunten, de Champions League beker op. Nu is het dus wel tijd voor een welverdiend rustmomentje. Al gaat ze wel naar bed met de beker nog in de hand. Op haar Instagram deelt ze uitvoerig haar geluksmomentjes met de trofee.

Lees ook: De wildste afterparty foto’s van voetbalster Lieke Martens
Lieke slaapt tussen haar bekers

Het is natuurlijk niet de eerste trofee die Lieke in de wacht sleept en ook zeker niet de laatste. Ze heeft inmiddels een indrukwekkende collectie. Ze droomt ondertussen al van de volgende beker en dat doet ze met haar hoofd rustend op haar nieuwste aanwinst. Niet heel gek natuurlijk, ze wilt de felbegeerde trofee niet uit het oog verliezen.
Lieke kan niet stoppen met Instagram foto’s maken

Foto’s maken met de trofee en die vervolgens op Instagram plaatsen, begint een beetje een obsessie te worden voor Lieke. Zelf geeft ze aan niet te kunnen stoppen. Maar kan je haar eens ongelijk geven. Met de beker erbij staan er twee schitterende dingen op de foto. En die wil je natuurlijk delen met de wereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.