Voetbalster Lieke Martens deelt geluksmomentje op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens had laatst een nogal wilde afterparty nadat zij het kampioenschap binnensleepte. Nu moet ze daar een beetje van bijkomen, dus slaapt ze met de trofee in de hand. En dat is voor Lieke even intens genieten. 

Voetbalster Lieke Martens heeft een goed feestje gegeven na haar geweldige 4-0 overwinning met FC Barcelona tegen Chelsea. Het leverde de blondine, die medeverantwoordelijk was voor een merendeel van de doelpunten, de Champions League beker op. Nu is het dus wel tijd voor een welverdiend rustmomentje. Al gaat ze wel naar bed met de beker nog in de hand. Op haar Instagram deelt ze uitvoerig haar geluksmomentjes met de trofee.

Lees ook: De wildste afterparty foto’s van voetbalster Lieke Martens
Lieke slaapt tussen haar bekers

Het is natuurlijk niet de eerste trofee die Lieke in de wacht sleept en ook zeker niet de laatste. Ze heeft inmiddels een indrukwekkende collectie. Ze droomt ondertussen al van de volgende beker en dat doet ze met haar hoofd rustend op haar nieuwste aanwinst. Niet heel gek natuurlijk, ze wilt de felbegeerde trofee niet uit het oog verliezen.
Lieke kan niet stoppen met Instagram foto’s maken

Foto’s maken met de trofee en die vervolgens op Instagram plaatsen, begint een beetje een obsessie te worden voor Lieke. Zelf geeft ze aan niet te kunnen stoppen. Maar kan je haar eens ongelijk geven. Met de beker erbij staan er twee schitterende dingen op de foto. En die wil je natuurlijk delen met de wereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!