Voetbalster Lieke Martens deelt intiem geluksmomentje op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens had laatst een nogal wilde afterparty nadat zij het kampioenschap binnensleepte. Nu moet ze daar een beetje van bijkomen, dus slaapt ze met de trofee in de hand. En dat is voor Lieke even intens genieten. 

Voetbalster Lieke Martens heeft een goed feestje gegeven na haar geweldige 4-0 overwinning met FC Barcelona tegen Chelsea. Het leverde de blondine, die medeverantwoordelijk was voor een merendeel van de doelpunten, de Champions League beker op. Nu is het dus wel tijd voor een welverdiend rustmomentje. Al gaat ze wel naar bed met de beker nog in de hand. Op haar Instagram deelt ze uitvoerig haar geluksmomentjes met de trofee.

Lees ook: De wildste afterparty foto’s van voetbalster Lieke Martens

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke slaapt tussen haar bekers

Het is natuurlijk niet de eerste trofee die Lieke in de wacht sleept en ook zeker niet de laatste. Ze heeft inmiddels een indrukwekkende collectie. Ze droomt ondertussen al van de volgende beker en dat doet ze met haar hoofd rustend op haar nieuwste aanwinst. Niet heel gek natuurlijk, ze wilt de felbegeerde trofee niet uit het oog verliezen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke kan niet stoppen met Instagram foto’s maken

Foto’s maken met de trofee en die vervolgens op Instagram plaatsen, begint een beetje een obsessie te worden voor Lieke. Zelf geeft ze aan niet te kunnen stoppen. Maar kan je haar eens ongelijk geven. Met de beker erbij staan er twee schitterende dingen op de foto. En die wil je natuurlijk delen met de wereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...