Evi Hanssen bekomt van schrik op Blauwe Maandag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De dag dat je nul energie hebt, je het liefste in je bed blijft liggen en even helemaal nergens zin in hebt. Blue Monday, oftewel Blauwe Maandag, de meest depressieve dag van het jaar is hier. Gelukkig weet de Vlaamse Evi Hanssen daar wel raad mee.

Evi Hanssen, bekend Vlaams zangeres en presentator, laat zich niet kennen door de Blauwe Maandag stemming. Met bijpassende blauwe koptelefoon predikt zij vandaag positiviteit. Zet je lekkerste muziek op en vergeet de dag is Evi’s advies.

Lees ook: Marieke Elsinga schrikt van zichzelf op bizarre foto

Paniek Blues

Evi Hanssen had recent nog een flinke paniekaanval. Voor het programma Over de Oceaan waar zes bekende Vlamingen meer dan 5000km afleggen op zee, moet ze een flinke tocht in een zeilboot zien af te leggen. Toen haar mede-kandidaat ’s nachts zelf een stukje mocht varen ging het goed mis. Het roekeloos vaargedrag bezorgt Evi al gauw een angstaanval. “Ik heb echt schrik”, laat Evi blijken. Gelukkig is Evi inmiddels weer van de schrik bekomen. Haar truc lijkt vooral meditatie. Zo was ze pas op Texel om de rust op te zoeken.

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!