Evi Hanssen bekomt van schrik op Blauwe Maandag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De dag dat je nul energie hebt, je het liefste in je bed blijft liggen en even helemaal nergens zin in hebt. Blue Monday, oftewel Blauwe Maandag, de meest depressieve dag van het jaar is hier. Gelukkig weet de Vlaamse Evi Hanssen daar wel raad mee.

Evi Hanssen, bekend Vlaams zangeres en presentator, laat zich niet kennen door de Blauwe Maandag stemming. Met bijpassende blauwe koptelefoon predikt zij vandaag positiviteit. Zet je lekkerste muziek op en vergeet de dag is Evi’s advies.

Lees ook: Marieke Elsinga schrikt van zichzelf op bizarre foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evi Hanssen (@evihanssen)

Paniek Blues

Evi Hanssen had recent nog een flinke paniekaanval. Voor het programma Over de Oceaan waar zes bekende Vlamingen meer dan 5000km afleggen op zee, moet ze een flinke tocht in een zeilboot zien af te leggen. Toen haar mede-kandidaat ’s nachts zelf een stukje mocht varen ging het goed mis. Het roekeloos vaargedrag bezorgt Evi al gauw een angstaanval. “Ik heb echt schrik”, laat Evi blijken. Gelukkig is Evi inmiddels weer van de schrik bekomen. Haar truc lijkt vooral meditatie. Zo was ze pas op Texel om de rust op te zoeken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evi Hanssen (@evihanssen)

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten