Vivienne van den Assem vergeet even dat de camera’s draaien tijdens lekker nummertje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem gaat eventjes helemaal los tijdens een lekker feestnummer. Ze vergeet daarbij even dat de camera’s gewoon meedraaien. 

Presentatrice Vivienne van den Assem is een van de meest spontane en vrolijke verschijningen in de Nederlandse mediawereld. Dat merk je wel als je haar in een televisieprogramma ziet of op de radio hoort. Gelukkig hebben ze bij de radio meestal ook een camera hangen die meedraait in de studio. Zo krijg je alle geweldige danspasjes mee van Vivienne, die even geen rekening had gehouden met de camera toen ze los ging op een lekker nummertje. Niet dat het Vivienne veel uitmaakt. Ze schaamt zich niet zo snel en vindt het heerlijk om los te gaan op de muziek. Haar collega Ruud de Wild daarentegen zit weer heel anders in de wedstrijd zo te zien. Ach ja, het verschil moet er toch zijn.

Lees ook: Vivienne van den Assem betovert volgers met ontwapenende foto

Vivienne is een stuk vrolijker op video dan haar collega

Zoals je kan zien op de vrolijke video is Vivienne een stuk levendiger dan haar collega Ruud. Die zit toch een beetje als een zoutzak in de studio, terwijl Vivienne echt helemaal los gaat. Ze gooit haar arme in de lucht en feest vrolijk mee met de plaat die opstaat. Zo ken je Vivienne dan ook. Ze is ongegeneerd en vindt het heerlijk om even lekker gek te doen. Het liefste krijgt ze het nog voor elkaar dat de hele studio dan meedoet. Al zal ze dat niet zo snel voor elkaar krijgen als Ruud in dezelfde studio zit. Toch zal Vivienne dan haar uiterste best doen om haar collega mee te laten springen en feesten. De vrolijkheid van Vivienne is namelijk ontzettend aanstekelijk. Je kan moeilijk chagrijnig blijven in haar aanwezigheid. Vivienne weet met haar gedrag gelijk een lach op je gezicht te toveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Behalve de meest vrolijke, is Vivienne ook de meest knappe presentatrice aan deze foto te zien

Vivienne is niet alleen een heel vrolijk dametje, maar ook nog eens een beeldschone verschijning om te mogen zien. Daarom is ze ook zo gewild als presentatrice op televisie. elke producent weet dat wanneer hij Vivienne in de schijnwerper zet, zijn programma gelijk stukken beter wordt bekeken. Jammer genoeg is er maar één Vivienne en is haar agenda na een tijdje te vol om haar nog meer op televisie te vertonen. Maar als dat zou kunnen, dan zouden veel mensen dat absoluut willen.

Vivienne heeft ook nog eens de meest zwoele stem van Nederland

Behalve de looks, heeft Vivienne ook nog eens een hele zwoele stem. Misschien heeft ze wel de meest zwoele stem van Nederland. Daarom is het ook zo prettig luisteren als Vivienne op de radio is. Je droomt bijna weg bij het geluid van haar stem, wat in het verkeer misschien iets minder handig is natuurlijk. Maar de prachtige presentatrice weet je in ieder geval wel te betoveren met haar manier van vertellen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!