Vivienne van den Assem deelt opvallende foto van drie heerlijke minuten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem geniet van het kleine beetje zon dat ze kan pakken. Drie minuten lang weet ze volledig tot rust te komen. 

Presentatrice Vivienne van den Assem weet even een heerlijk momentje voor zichzelf te pakken. In het stralende zonnetje staat ze volledig ontspannen erbij. Voor drie minuten lang weet Vivienne, met koffie in de hand, haar geluksmomentje te pakken. En ze raadt iedereen aan om hetzelfde te doen. In het felle zonlicht zie je pas hoe mooi Vivienne eigenlijk is. En hoewel het vroeg is, mag dat de pret niet drukken. Aangezien Vivienne met een grote glimlach op de foto staat.

Lees ook: Foto: De allermooiste Boulevard-outfits van RTL-presentatrice Vivienne van den Assem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne van den Assem heeft intense blik op intieme foto

Behalve heel lief in de zon staan, kan Vivienne nog veel meer. Zo heeft ze een vrij intense blik die ze maar al te graag inzet op de foto. En die zwoele blik zorgt voor flink wat reactie bij haar volgers. die zijn maar wat blij met de spannende foto van Vivienne en vinden het ontzettend leuk dat ze dit moment met haar volgers wilt delen. Vivienne houdt wel van een complimentje en vindt het dus op haar beurt helemaal niet erg om een leuke foto te delen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne heeft een prachtige lach op deze foto

Ze is een presentatrice met een bijzonder mooie lach. Vivienne haar lach is een van de meest bijzondere eigenschappen die ze bezit. Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland met een lach zo mooi als die van Vivienne. Daarom moet Vivienne koste wat het kost gekoesterd worden. Er komen namelijk maar weinig vrouwen voorbij als zij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!