Vivienne van den Assem betovert volgers met ontwapenende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem is een van de meest betoverende vrouwen van Nederland. En dat effect heeft ze al helemaal als ze dit soort foto’s plaatst. 

Presentatrice Vivienne van den Assem is een van de knapste vrouwen van Nederland. Gelukkig kan je dan ook vaak van haar schoonheid genieten. Niet alleen is ze bijna elke avond op televisie te zien, ook plaatst ze nog eens regelmatig leuke foto’s op haar Instagram. Daar komt dan ook dit nieuwe betoverende plaatje vandaan. Vivienne zag er nog niet eerder zo goed uit op de foto. Dus het is zeker even de moeite waard om hem te bekijken.

Lees ook: Vivienne van den Assem deelt opvallende foto van drie heerlijke minuten
Vivienne toont haar zakelijke look met prachtige foto

Als dit Vivienne haar zakelijke look is, dan zou je bijna wensen dat je in een ongelooflijk lange vergadering zou zitten. Als je dan naar de prachtige Vivienne mag kijken, dan is dat het allemaal waard. Vivienne deelt haar nieuwste look op Instagram, waar ze al haar volgers omver blaast met haar schoonheid. Natuurlijk wisten die allang hoe knap Vivienne eigenlijk was, maar toch worden ze altijd weer blij verrast als ze naar haar foto’s kijken.
Vivienne maakt zakelijk weer aantrekkelijk

Er zijn maar weinig vrouwen die zakelijke kleding zo goed kunnen hebben als Vivienne. De prachtige presentatrice bewijst daar wel mee hoe verleidelijk je eigenlijk kan zijn als vrouw op de werkvloer. En daarmee is ze een inspiratie voor velen. Zonder Vivienne zouden de kantoren van Nederland weer ontzettend grijs en grauw worden en zou het een stuk minder leuk worden om naar je werk te gaan. Als iedereen de leuke pakjes van Vivienne kopieerde, was naar je werk gaan voortaan een feestje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!