Vivienne van den Assem betovert volgers met ontwapenende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem is een van de meest betoverende vrouwen van Nederland. En dat effect heeft ze al helemaal als ze dit soort foto’s plaatst. 

Presentatrice Vivienne van den Assem is een van de knapste vrouwen van Nederland. Gelukkig kan je dan ook vaak van haar schoonheid genieten. Niet alleen is ze bijna elke avond op televisie te zien, ook plaatst ze nog eens regelmatig leuke foto’s op haar Instagram. Daar komt dan ook dit nieuwe betoverende plaatje vandaan. Vivienne zag er nog niet eerder zo goed uit op de foto. Dus het is zeker even de moeite waard om hem te bekijken.

Lees ook: Vivienne van den Assem deelt opvallende foto van drie heerlijke minuten

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne toont haar zakelijke look met prachtige foto

Als dit Vivienne haar zakelijke look is, dan zou je bijna wensen dat je in een ongelooflijk lange vergadering zou zitten. Als je dan naar de prachtige Vivienne mag kijken, dan is dat het allemaal waard. Vivienne deelt haar nieuwste look op Instagram, waar ze al haar volgers omver blaast met haar schoonheid. Natuurlijk wisten die allang hoe knap Vivienne eigenlijk was, maar toch worden ze altijd weer blij verrast als ze naar haar foto’s kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne maakt zakelijk weer aantrekkelijk

Er zijn maar weinig vrouwen die zakelijke kleding zo goed kunnen hebben als Vivienne. De prachtige presentatrice bewijst daar wel mee hoe verleidelijk je eigenlijk kan zijn als vrouw op de werkvloer. En daarmee is ze een inspiratie voor velen. Zonder Vivienne zouden de kantoren van Nederland weer ontzettend grijs en grauw worden en zou het een stuk minder leuk worden om naar je werk te gaan. Als iedereen de leuke pakjes van Vivienne kopieerde, was naar je werk gaan voortaan een feestje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal..

Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar lichaam en gezicht haar verkoop product. Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En alle mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen...

Foto: Heleen van Royen ingezet als lokkertje voor de kijker van Vandaag Inside

Vandaag Inside gaat een flinke uitdaging aan. Het programma besluit daarom om kijkcijferkanon Heleen van Royen weer uit te nodigen...