Vivienne van den Assem betovert volgers met ontwapenende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem is een van de meest betoverende vrouwen van Nederland. En dat effect heeft ze al helemaal als ze dit soort foto’s plaatst. 

Presentatrice Vivienne van den Assem is een van de knapste vrouwen van Nederland. Gelukkig kan je dan ook vaak van haar schoonheid genieten. Niet alleen is ze bijna elke avond op televisie te zien, ook plaatst ze nog eens regelmatig leuke foto’s op haar Instagram. Daar komt dan ook dit nieuwe betoverende plaatje vandaan. Vivienne zag er nog niet eerder zo goed uit op de foto. Dus het is zeker even de moeite waard om hem te bekijken.

Lees ook: Vivienne van den Assem deelt opvallende foto van drie heerlijke minuten

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne toont haar zakelijke look met prachtige foto

Als dit Vivienne haar zakelijke look is, dan zou je bijna wensen dat je in een ongelooflijk lange vergadering zou zitten. Als je dan naar de prachtige Vivienne mag kijken, dan is dat het allemaal waard. Vivienne deelt haar nieuwste look op Instagram, waar ze al haar volgers omver blaast met haar schoonheid. Natuurlijk wisten die allang hoe knap Vivienne eigenlijk was, maar toch worden ze altijd weer blij verrast als ze naar haar foto’s kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne maakt zakelijk weer aantrekkelijk

Er zijn maar weinig vrouwen die zakelijke kleding zo goed kunnen hebben als Vivienne. De prachtige presentatrice bewijst daar wel mee hoe verleidelijk je eigenlijk kan zijn als vrouw op de werkvloer. En daarmee is ze een inspiratie voor velen. Zonder Vivienne zouden de kantoren van Nederland weer ontzettend grijs en grauw worden en zou het een stuk minder leuk worden om naar je werk te gaan. Als iedereen de leuke pakjes van Vivienne kopieerde, was naar je werk gaan voortaan een feestje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!