Vieze praatjes in Big Brother-huis: Liese, Naomi en Zoey staan lang droog

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze dames zitten al een aantal weken zonder ‘actie’ in het Big Brother-huis. Logisch dus dat bepaalde frustraties het over beginnen te nemen…

We hebben nog geen vuurwerk in de slaapzaal kunnen zien tijdens dit seizoen van Big Brother. Niet alleen de kijker klaagt daarover! Zelfs de bewoners beginnen zich inmiddels duidelijk te storen aan het gebrek aan ‘actie’ in het Big Brother-huis. Of ze bereid zijn er iets aan te doen is een andere vraag…

Lees ook: Liese Luwel in de gevarenzone bij Big Brother

Vieze praatjes in Big Brother

Ondanks het vooralsnog hoge preutsheidgehalte begint de gebrek aan ‘actie’ tussen de lakens nu ook eindelijk bij de bewoners voor frustratie te zorgen. De kijkers merken het al: de gesprekken in het huis gaan de laatste tijd steeds vaker over één bepaald onderwerp. Onderstaand filmpje is daar bewijs van. Het is wachten tot één van de bewoners eindelijk de ‘daad’ bij het woord voegt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)

Zoey onthult intiem geheim aan Liese Luwel

Bewoonster Zoey, die nog niet zo heel lang in het Big Brother-huis woont, stortte haar hart uit bij Liese Luwel. De blondine hoorde aan hoe Zoey, die in het dagelijks leven DJ is, een grote onzekerheid met haar deelt. De van oorsprong Congolese zegt dat ze nog nooit een ‘hoogtepunt’ heeft gehad! Liese weet niet wat ze hoort. Misschien is het aan één van Zoeys medekandidaten om daar verandering in te brengen…

Lees ook: Liese Luwel van Big Brother heeft pikante favoriete website

Naomi staat lang droog

Ook Naomi kan nog maar aan één ding denken. Logisch, want ze heeft naar eigen zeggen inmiddels al drie ‘pandapunten’ gespaard. Dat wil zeggen dat ze al drie maanden droog staat. Daniëlle heeft vlak vóór haar opsluiting in het BB-huis nog wél even ‘gebeukt’, al wil ze er niet te veel woorden aan kwijt: “We zullen het over negen maanden zien.”

Lees ook: VIDEO: Daniëlle verslaafd aan Big Brother-Bubbelbad

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!