Vrouwelijke grensrechter enige lichtpuntje op Europese velden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sian Massey-Ellis

Jezus jongens ging het een partij slecht met het Nederlands voetbal afgelopen week. Tenminste, de wedstrijden die we konden zien. Feyenoord verloor in een verschrikkelijke pot en ook Ajax speelde als een natte handdoek. AZ pakte flinke winst, maar dat kon je bekijken als je een van je nieren had verkocht voor zo’n peperduur sportabonnement. Gelukkig had PSV een klein lichtpuntje te pakken, daar was namelijk een vrouwelijke grensrechter te zien.

Vrouwelijke grensrechter

Gisteravond konden we smullen van Sian Massey-Ellis, een knappe Engelse grensrechter, die was aangesteld voor het duel tussen PSV en LASK. Daardoor viel er toch nog wat te vieren bij de PSV’ers. Ons hart heeft ze in ieder geval veroverd. Alleen een beetje jammer dat er geen kleedkamer interview volgde met deze mooie dame.

Als het aan ons ligt mag ze voortaan elke wedstrijd in het Nederlands voetbal wel bij staan. Dan hebben we tenminste nog wat om van te genieten elke week. Want laten we eerlijk wezen, om de resultaten hoeven we bijna niet niet meer te kijken.

Sportvrouw 2020

Sian doet al een tijdje mee met de heren. De 33 jarige Engelse was jaren actief als lerares, maar is al sinds 2009 officieel assistant referee bij de FIFA. Ook was ze in de Premier League al een paar keer actief als grensrechter. En gister trad ze op als de eerste Engelse vrouwelijke official in een Europese wedstrijd. Erg indrukwekkend. Behalve een mooie vrouw, dus ook een professionele sporttopper, die er zowel binnen als buiten het veld ook nog eens goed uit ziet. Zullen we Sian alvast nomineren voor sportvrouw van het jaar?

Dat vrouwen langzaam de voetbalwereld veroveren is wel duidelijk. En we worden allemaal blijer van meer mooie vrouwen op de velden, helemaal als ze weten wat buitenspel is. Daarom hebben we voor jullie nog wat mooie vrouwelijke voetballers en officials op een rijtje gezet. Wij vermoeden dat spelers het ook helemaal niet erg vinden van de volgende dames straf te krijgen.

Dit bericht bekijken op Instagram

One thing at a time ✨

Een bericht gedeeld door Selina Wagner (@wagner.sel) op

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Gerelateerde berichten