Video: Zwemmende Jutta Leerdam vervult fantasie van iedere man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is veelzijdig, erg veelzijdig. Eerst was ze nog schaatser, nu gaat ze opeens te water en misschien wel voor Olympisch goud op de zomerspelen. Zo heb je haar nog nooit gezien.

Jutta bij zonsondergang in de zee aan het afkoelen bij al die hete temperaturen, wij kunnen ons geen beter filmpje voorstellen. Gelukkig is Jutta precies op tijd om een filmpje van dat type op Instagram te delen, waar ze dan ook is. Ze staat half in zee en het is blijkbaar nog erg warm. Ze heeft geen duikpak of schaatspak aan namelijk. Enkel in wat schaduw en een bikini gehuld plonst ze de warme zee in.

Warme Jutta Leerdam koelt af 

Jutta Leerdam zit niet te lang comfortabel op het strand te bakken. In vergelijking met haar vorige bestemmingen zit de schaatser nu in tropische temperaturen. En die kunnen hoog oplopen. Dat is de ice-queen niet gewend natuurlijk. Om zichzelf maar te beschermen tegen verbranding of verhitting neemt ze maar even snel een duik om af te koelen, en ze maakt gelijk een filmpje om haar volgers op te warmen. Het tactische filmpje is hieronder te zien. Daarop lijkt de setting echt van filmische aard. Zien we een filmcarrière ook voor haar zitten in de toekomst? Of heeft ze mogelijk al een ander idee over haar toekomst? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta meldt zich voor Olympisch zwembad?

Wat door een filmpje als deze duidelijk wordt is dat Jutta niet bang is voor water. Maar of haar schaatstalent ook makkelijk te vertalen is naar het olympisch zwembad? Wij zien in ieder geval kansen voor de nog jonge athlete. Ze is pas 25 jaar jong en kan dus nog een tijdje mee. Het is vast even wennen, ook voor haar, maar het postuur van een goed getrainde zwemster heeft ze al. Dan zal de competitie aangaan in een warm zwembad een koud kunstje zijn voor Jutta. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Schaatser haalt een nat pak

Speciaal voor de filmische setting lijkt Jutta een goede bikini te hebben gescoord. Maar een schaatspak zal toch heus, net als Jutta zelf, waterbestendig zijn? Toch kiest ze voor wat “onthullenders” in het filmpje. De schaduw zorgt uiteindelijk voor de nodige verhulling van Jutta. Maar wat is nou de gekozen kleur van haar bikini? Zal de modieuze Jutta dat juist niet moeten delen met haar volgers? Gelukkig wordt dat later duidelijk op haar Instagram in een andere foto. Op de foto zie je overigens niet enkel de blonde zeemeermin, maar we zien er nog twee! Twee zeedieren die sprekend op Jutta lijken. Qua lichaam dan. De haarkleur is net even anders.

Jutta’s familieleden zijn net een kopie

Niet alleen Jutta is op vakantie in de hitte. Haar zussen heeft familiemens Jutta ook meegenomen op reis. Die waren ook in Beijing erbij om haar toe te juichen en hebben nu wederom geluk. Ze mogen zelfs met Jutta op de foto. Een eer die maar voor weinig is weggelegd, aangezien de foto’s online van haar meestal helemaal om de blondine draaien. Voor familieleden maakt ze uiteraard een uitzondering. Behalve als het om filmische clips gaat. Dan zie je enkel de zee, de zon en het prachtige lichaam van Jutta Leerdam. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?