Video: Zus Max Verstappen ziet Kelly Piquet onder de tafel duiken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is weer iets bijzonders aan de hand in het land van de Formule 1. Kelly Piquet duikt onder de tafel met de zus van Max Verstappen. 

Het is zomerstop in de formule 1. Dat betekent dat ook ‘zussen en vriendinnen van’ lekker rust nemen. In huize Verstappen lijken Kelly Piquet en Victoria, de zus van Max, het prima met elkaar te kunnen vinden. De twee vrouwen lijken elkaar wel te hebben gevonden in het uitgaan. Zo gaan ze samen een avondje erop uit. En dat eindigt in een ouderwets rommelige avond. Gelukkig is de video er nog, anders zouden de twee vrouwen zelf ook niet meer weten wat er nu allemaal gebeurt is die avond.

Lees ook: Video: Zus van Max Verstappen laat indrukwekkende achterkant zien in sportschool

Wat is er allemaal gaande met Kelly Piquet?

Als je de video ziet, dan weet je nog steeds niet wat er nu precies aan de hand is. Maar er worden wel een aantal dingen duidelijk. Zo is Victoria Verstappen op stap met haar schoonzusje, Kelly Piquet. Het lijkt ook avond te zijn en Kelly draagt een prachtig jurkje wat je normaal alleen tijdens het uitgaan draagt. Er staat een héél decadente cocktail op tafel, en tegenover victoria lijken we nog nét de heup van kelly te zien, die onder de tafel lijkt te duiken. Ook horen we Kelly nog een beetje grinniken en Victoria een roepen “What is it?”. Worden we hier veel wijzer van? Niet bepaald. Maar het lijkt er op alsof dit niet de eerste cocktail is van de twee bekende vrouwen. Dus misschien heeft Victoria haar eigen schoonzusje wel letterlijk onder de tafel gedronken deze keer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Vreemd om Kelly op stap te zien met Victoria

Het is vrij vreemd om de twee knapste dames in het leven van Max Verstappen zo met elkaar om te zien gaan. Niet dat het gek is dat Victoria met haar eigen schoonzus op pad gaat, maar Kelly lijkt altijd meer op zichzelf. Ook lijkt ze niet vaak in de aanwezigheid te zijn van de familie van Max. Met Max zelf lijkt ze al moeilijk tijd te kunnen vinden om samen wat leuks te doen. Het is dus uitzonderlijk dat de twee vrouwen achter de schermen dus zo goed bevriend zijn. Wel fijn voor hen, want een goede band met je schoonfamilie is heel wat waard en scheelt op de lange termijn ook een hoop gezeur.

Wie van de dames is nu het meest aantrekkelijk?

De vraag blijft natuurlijk wie van beide dames de meest aantrekkelijke aanhang is in het leven van Max Verstappen. De meeste mensen zouden snel geneigd zijn om Kelly te zeggen, maar laat je niet van de wijs brengen. Als je Victoria ziet op haar foto’s, dan wordt wel duidelijk dat ook zij een bijzonder mooie vrouw is. De keuze lijkt dus nog niet zo makkelijk gemaakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft.