Video: Zangeres S10 heeft bloederige oplossing voor zware kater

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 heeft duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken tijdens de Edisons-afterparty. Ze zit met een zware kater, maar heeft daar de perfecte oplossing voor. Nóg meer alcohol: een mary! S10 wordt al een échte rockster.

S10 heeft flinke kater

Dat Stien den Hollander een echt feestbeest is, staat wel vast. De zangeres besloot weer eens erg diep in het glaasje te kijken tijdens een feestje. S10 heeft allerlei drankjes naar achter gegoten alsof het water is. En wat kreeg je daarvan? Juist: een flinke kater. S10 zal vanochtend niet met een al te best humeur wakker zijn geworden.. Toch gaat S10 niet bij de pakken neer zitten en besluit erop uit te gaan. S10 heeft namelijk een erg goed medicijn voor een kater: nog meer alcohol.

Op deze foto toont S10 haar katermedicijn

De blondine kiest voor een lekkere mary waar tomatensap is gemixt met vodka. Het klinkt toch niet als iets erg aangenaams. Maar is dit drankje echt een medicijn of is het uitstelgedrag wat S10 hier laat zien. S10 is zelf met haar anti-kater oplossing in ieder geval enorm blij. De zangeres besluit zelf even met de wereld te delen hoe gelukkig ze is met haar nieuwe alcoholische versnapering. S10 zegt zelfs bijna te ontploffen van geluk. Het is volgens haar echt even perfect. Daarna wenst ze S10 al haar volgers nog een fijne dinsdag.

Lees ook: Songfestival-zangeres S10 trekt shirt omhoog op foto in spiegel

De Edisons en S10

S10 had wel een goede reden om te gaan drinken want ze ging naar de Edisons. De Edisons zijn een award-uitreiking in samenwerking met AFAS. Alle grote artiesten zijn welkom en hopen natuurlijk een award te winnen. S10 mag niet ontbreken in dit rijtje want hopelijk wordt ze onze songfestival winnares dit jaar. Helaas won S10 geen prijs. Naar zangeres Meau ging de prijs van Beste Nieuwkomer. De grote Ouvreprijs ging naar de Brabantse Guus Meeuwis. De Edison is al tientallen jaren de allergrootste award show die Nederland rijk is.

S10 in mega jurk gekleed

Na een award uitreiking moet natuurlijk even stoom worden afgeblazen dus ging S10 naar de afterparty. Hier ging ze misschien wel haar verdriet van het niet krijgen van een Edison wegdrinken. Uiteraard kwam S10 helemaal opgedoft op de rode loper. S10 droeg een gigantische blauwe jurk. Het lijkt een beetje op een gordijn die bij elkaar wordt gehouden door spelden. Charmant of elegant is iets anders. Gelukkig was S10 er zelf wel erg blij mee en ze bedankt de kleding designers Viktor & Rolf nadrukkelijk. Hier verklapt S10 ook dat Viktor & Rolf haar zullen kleden tijdens haar optreden op het songfestival. Hopelijk is het dan iets wat vrolijker maar je weet het nooit bij S10.

S10 treedt op voor songfestival fans

S10 geeft een speciaal optreden voor haar fans. S10 treedt op voor 5000 speciale Eurovision fans. S10 schrijft onder andere bij haar Instagram bericht:  “de afgelopen maanden heb ik zo hard gewerkt met een geweldig team om het allemaal te realiseren in Turijn en dat is 1 van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan.”. De blonde zangeres vertrekt over een aantal weken naar Turijn voor het songfestival.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...