Video: Zangeres Elize verleid vriend Hedwiges Maduro met riskante vraag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Elize stelt niet zomaar vragen, en niet zomaar aan iedereen de meeste riskante topics maakt ze graag bespreekbaar. Dit keer met haar vriend Hedwiges Maduro.

Maduro wordt onverwachts geïnterviewd door zijn vriendin, zangeres Elize. Het onderwerp is niet het minste en geringste. Het gaat dit keer niet over liedjes, zingen of optreden, maar over voetbal. Elize blijkt opeens, net als haar vriend, een heuse voetbalkenner. Haar kennis komt voor Maduro wel een beetje uit onverwachte hoek.  In het Instagram filmpje is te zien dat hij even schrikt en duidelijk even van de kaart is. Als een echte kenner én voetballer beantwoordt hij de vraag wel, maar helemaal van harte gaat het niet. Tot overmaat van ramp maakt hij, per ongeluk, Oranje-spits Vincent Janssen een beetje belachelijk met zijn antwoord en laat hem een klein beetje vallen.

Maduro is goedlachs, maar schrikt even

Het gebeurt hem waarschijnlijk niet elke dag dat die wordt geïnterviewd door zijn vriendin. En al helemaal niet over voetbal. Waarschijnlijk had Maduro de gedachte dat Elize eerder zou beginnen over zingen, optredens of in ieder geval iets anders dan voetbal. Maar ze komt, uit onverwachte hoek, juist met het laatste onderwerp aan. Hij is helemaal verbaasd, maar de goedlachse Coach van Almere City herpakt zichzelf snel gelukkig.

Elize helemaal op de hoogte

Waar de normaal zo zekere Maduro dit keer twijfelachtig lijkt is het vriendin Elize die de belangrijke, riskante vragen durft te stellen voor de camera. Er moet gepraat worden over serieuze zaken, zoals de aankomende wedstrijden van Oranje. En dan vooral de bijzondere keuzes die coach Louis van Gaal gemaakt heeft in de selectie van de Oranje Leeuwen. Velen zijn waarschijnlijk blij dat Elize toch de vraag stelde, alleen Maduro niet.

Nederlands elftal blij met Vincent Janssen

Ondanks dat Maduro het allemaal niet zo belangrijk lijkt te vinden, is het Nederlands elftal wel erg blij met Vincent, die zijn nationale plicht vervuld en na de oproep klaar is om te spelen. Hij staat dus vooraan, waarschijnlijk met Depay samen. Van Gaal heeft een heel nieuw systeem bedacht waar de spits perfect in zou passen. Hoe dit allemaal uit gaat pakken moet blijken uit de komende wedstrijden natuurlijk. Maduro heeft alle vertrouwen in van Gaal en de selectie van de spits. Hij vertelt nog wel lachend dat niemand precies weet waarom Vincent opgeroepen is, inclusief Maduro zelf. Dan blijken de twee een connectie te hebben die hij ook nog eens is vergeten.

Maduro moet té lang nadenken

Als coach van Almere City, waar Vincent zijn roots liggen, moet Maduro wel weten wie er allemaal heeft gespeeld bij zijn huidige club. Hij was even vergeten van Vincent Janssen ooit, in een ver verleden voor de club speelde, maar hij heeft gelukkig een onbekende toeschouwer die het wel nog weet. Het is allemaal een beetje gehaast en wat slordig, maar Maduro bokst zich door het interview heen. Zouden Elize en hij tevreden naar huis gaan of in de avond toch nog het een en ander moeten bespreken? Misschien moet Maduro nog even in de leer bij zijn Elize om zijn voetbalkennis weer helemaal op orde te krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!