Video: Yolanthe knalt bijna uit haar fitnessbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is heel actief op Instagram met het delen van workout video’s. Ze deelt nu een video waar ze letterlijk bijna uit knalt.

Nu Yolanthe Cabau haar eigen workout app heeft, is ze heel actief bezig op Instagram. Ze laat haar volgers bijna elke dag wel genieten van haar heerlijke workouts. Nu heeft ze alleen wel een heel opmerkelijk pakje aan. En daar kleeft één groot nadeel aan vast: Ze knalt er letterlijk bijna uit!

Het prachtige achteraanzicht van Yolanthe Cabau

Normaal moet je het doen met selfies en andere foto’s van voren. Maar voor één keertje laat Yolanthe Cabau je genieten van de andere kant. Meestal laat Yolanthe zien hoe ze haar buikspieren traint met allerlei oefeningen. Dit laat ze altijd van haar zijaanzicht zien. Nu heeft de beeldschone brunette blijkbaar wat met haar voet gedaan. Ze kan er nu niet op leunen, waardoor ze geen buik oefeningen kan uitvoeren. Ze heeft dan geen andere keuze dan haar bovenlichaam te trainen. Dit laat ze van achteren filmen en dat levert toch een goed uitzicht op! Het broekje wat de beeldschone Yolanthe Cabau aan heeft knalt bijna open. Het zit zo ongelofelijk strak, dat alles te zien is. Wanneer ze op het bankje zit wordt de boel nog eens bij elkaar gedrukt, waardoor de knappe vormen van Yolanthe nog beter uit de verf komen. Yolanthe Cabau mag haar voet wel vaker blesseren, als we daardoor nog meer van deze hete workout video’s te zien krijgen. Als het broekje het maar houdt!

Yolanthe Cabau imponeert met verleidelijk topje in workout video

De prachtige actrice moest even haar schouders opwarmen voordat ze die ging trainen. Ze gooit haar armen in de lucht en zwaait flink heen en weer. Met een wel heel verleidelijk topje begint Yolanthe aan de oefening. Ze trekt alles uit de kast om haar volgers zoveel mogelijk te vermaken. Ze leunt lekker naar voren waardoor ze een holle rug krijgt. Door het naar voren leunen komt haar achterwerk nog verder naar achteren te staan. Ondanks haar verstapte enkel blijft Yolanthe Cabau doorgaan. Niemand kan deze knappe dame tegenhouden, behalve dan misschien een uitgescheurd broekje.

Blauw is de kleur van Yolanthe Cabau

Een heerlijk blauw outfitje heeft de beeldschone brunette aangetrokken. Op een zomerse dag staat Yolanthe helemaal in het blauw te poseren. De outfit die ze aan heeft ziet er verrukkelijk uit. Als je naar de foto kijkt zie je alleen nog maar de kleur blauw. Yolanthe heeft overal aan gedacht om de perfecte foto te maken. Om deze foto te maken moest er geen wolkje aan de lucht zijn. De lucht is ook stralend blauw namelijk. Voor de foto poseert ze ook nog is voor een blauw busje. Door haar outfitje valt ze helemaal weg in de achtergrond. Gelukkig heeft de prachtige actrice nog een verleidelijk topje aangedaan. Hierdoor komen haar flinke jongens goed tevoorschijn, waardoor je de brunette gelukkig nog kan spotten op de foto. Zelf laat ze ook weten dat ze helemaal in de blauwe sfeer zit. Het is dan ook een prachtplaatje dat Yolanthe hier presenteert.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?