Video: Yolanthe geeft heerlijk zijaanzicht van strakste legging ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is één van de mooiste dames in Nederland. Dit bewijst ze wel weer met de meest strakke legging ooit. 

De 37-jarige actrice doet nog steeds elke dag haar uitstekende best om er top fit uit te zien. Nu neemt ze ons mee in haar hete work-out. Vanaf de zijkant kunnen we heerlijk genieten van de strakste legging ooit. Het uitzicht is dan ook om van te watertanden.

Yolanthe Cabau gaat door de knieën tijdens hete work-out

De beeldschone brunette sport voornamelijk in haar eentje. Deze keer doet ze een groepswork-out. Om zichzelf te motiveren begint ze eerst met een leuk dansje. Op de ritme van de muziek gooit ze haar armen in de lucht. Het dansje ziet er aanstekelijk uit. Daarna gaat ze echt beginnen met haar hete work-out. Ze laat zich vallen op de grond en springt daarna weer op. Vanaf de zijkant ziet het er heerlijk uit hoe de hete Yolanthe tekeer gaat. Als volgende oefening moet de beeldschone actrice wel even door de knieën gaan. Ze laat haar achterwerk zakken terwijl ze een gewicht in haar handen heeft. Het lijkt op een zware, maar hete work-out.

Yolanthe Cabau sport met haar beste vriendjes

De prachtige actrice is niet zomaar aan het sporten met vreemden. Ze is gezellig met haar beste vriendjes aan een hete work-out begonnen. Elke keer alleen sporten is natuurlijk ook niks aan. Daarom heeft Yolanthe Cabau er nu voor gekozen om één keer weer met haar beste vriendjes te sporten. Wanneer je met andere bent word je toch extra gemotiveerd om harder je best te doen. Aan het einde van de hete work-out was jammer genoeg alleen de batterij op van Yolanthe haar telefoon. Daardoor konden we niet meer mee genieten van Yolanthe in een super strakke legging. Volgende keer laadt ze haar telefoon hopelijk wel goed op. Dan kunnen we langer genieten van haar heerlijke zijaanzicht. Want meer beelden van Yolanthe, dat kan iedereen wel goed gebruiken.

Yolanthe Cabau en Katja Schuurman in opmerkelijk outfitje

De actrice is bezig met de opnames voor haar nieuwste film. Die film heeft de opvallende titel Oei ik groei. Samen met de beeldschone actrice Katja Schuurman staat ze samen op de set voor de nieuwe film. Ze staan allebei in een wel opmerkelijk outfitje. Normaal heb je dit alleen thuis aan, maar de twee prachtige dames hebben geen schaamte en trekken het ook buitens huis aan. Namelijk een badjas. Al is het kleding wat je niet snel buiten aantrekt zien de dames er heerlijk uit. Ze lijken een beetje op een lekkere suikerspin! De prachtige dames zien er uit om je vingers bij af te likken. Yolanthe Cabau laat weten dat ze “double trouble” zijn. Ze zien er dus heerlijk uit, maar leveren dus ook veel problemen op. Het is maar wat je voor de twee beeldschone dames over hebt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!