Video: Yolanthe Cabau laat meer zien dan ze denkt in strak t-shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft weer een heerlijke video geplaatst op het internet. En wat daar gelijk opvalt is dat Yolanthe een ongelooflijk strak shirtje draagt. 

Yolanthe Cabau maakt volgers wild met erg strak shirtje

Yolanthe besloot om even een kleine ‘reality check’ te doen bij haar volgers en ze te laten zien hoe een gemiddelde ochtend bij het knappe model er uit ziet. En wat blijkt? Bij Yolanthe gaat elke dag ook gewoon van start met een maskertje en een oud shirt, terwijl ze met warrig haar de slaapkamer uit loopt. Yolanthe haar bedoeling is om mensen te laten zien dat ze ook maar mens is en dat niemand zich jaloers hoeft te voelen. Maar het resultaat is misschien wel het tegenovergestelde. Dat heeft voornamelijk te maken met het erg strakke shirtje dat Yolanthe aan heeft. Bekijk snel de video hieronder en oordeel vooral zelf.

Lees ook: Yolanthe Cabau schudt met heupen in stiekem opgenomen video

Yolanthe probeert volgers af te schrikken met zwart masker

In eerste instantie wil Yolanthe laten zien dat ook zij verzorgingsproducten gebruikt en een beetje nodig heeft. Daarom loopt ze ook rond met een zwart masker over haar gezicht. En dat ziet er natuurlijk wel een klein beetje gek uit. Haar volgers moeten dan ook als ze de video net aan zetten een beetje schrikken. Maar als de eerste schrik weg is en je nog eens beter naar de video kijkt, dan zie je dat Yolanthe helemaal niet zo gewoon is als de andere vrouwen in Nederland. En waarom? Omdat de meeste vrouwen niet zo’n ongelooflijk verleidelijk hebben en Yolanthe wel. En dat kan je pas extra goed zien in het strakke witte shirtje dat ze heeft aangetrokken.

Strakke shirtje van Yolanthe zorgt voor veel ophef bij volgers

Terwijl Yolanthe haar kleine tour door haar huis doet, zwiepen haar vriendinnen onder het shirt vrolijk heen en weer. Je hebt dankzij het strakke shirtje dat Yolanthe heeft aangetrokken dus extra goed zicht op de prachtige vormen van het van Yolanthe. En dat is natuurlijk een heerlijke manier van je dag starten, mogen kijken naar de prachtige vormen van Yolanthe Cabau. Yolanthe zelf vindt het ook niet zo erg. De knappe brunette plaatst zoveel foto’s en video’s van zichzelf, dat ze inmiddels wel gewend is aan al de aandacht die haar ontvangt. Daarbij is Yolanthe erg trots op haar , want ze heeft lang gewerkt voor dit resultaat.
Yolanthe steekt met kop en staart boven andere vrouwen uit

Yolanthe haar idee was dus om te laten  zien dat ze net zo gewoon is als andere vrouwen. Maar dat is helaas niet gelukt. Sterker nog, als de video en andere foto’s op het Instagram kanaal van Yolanthe iets bewijzen, dan is het dat ze vele malen verleidelijker is dan de gemiddelde vrouw. Gelukkig maar, want anders kon je niet zo goed genieten van haar foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!