Video: Yolanthe Cabau is zeer flexibel in strakke yogabroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is weer de meest flexibele trucjes aan het doen in een erg strak yogabroekje. Zoals je van haar bent gewend. 

Het begint ondertussen wel een klein beetje cliché te worden, maar Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft zichzelf weer van haar beste kant laten zien in een yogabroekje. En dat zag er natuurlijk wonderschoon uit. Yolanthe is eigenlijk altijd wel mooi om naar te kijken, maar in zo’n strak broekje wordt ze nog even een stukje knapper dan gebruikelijk. En dan is het wel fijn dat ze haar sportieve avonturen durft te delen met haar volgers. Die zitten daar namelijk best op te wachten.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau vergeet broek tijdens boottochtje

Yolanthe begint rustig aan haar yoga routine

Natuurlijk kan je niet gelijk met de meest gevorderde oefeningen beginnen, dus doet Yolanthe eerst even een rondje om op te warmen. Op de vloer, in een verleidelijke pose, strekt Yolanthe zich eerst even goed uit. Dat is voor haar volgers wel leuk, want die krijgen nu een goede kijk op Yolanthe haar . Dat ziet er natuurlijk nog steeds prachtig uit.

Yolanthe gaat door naar de moeilijke oefeningen

Na de basis is het natuurlijk tijd om door te gaan naar de moeilijke oefeningen. En die gaan Yolanthe ook heel erg goed af. Dat kan je wel zien in de video die de prachtige actrice en life coach deelt op haar Instagram. Ze heeft hier en daar een beetje doorgespoeld zodat het wel interessant blijft om naar te kijken. Als ze dat niet had gedaan was de video ook wel interessant gebleven natuurlijk, aangezien Yolanthe dat strakke broekje draagt.

Yolanthe prijst eigen producten aan op video met lage heupen

Natuurlijk kan het niet alleen maar feest zijn, er moet ook gewerkt worden. Dus moet Yolanthe tussen haar squats door, waarbij ze met haar heupen bijna de grond aan raakt, nog even melden dat je ook haar detox kan kopen om meer af te vallen tijdens je routine. Aangezien iedereen al flink onder de indruk is van de achterzijde van Yolanthe, zullen ze sneller geneigd zijn iets te kopen. Een slimme verkooptruc dus.

Yolanthe blijft zich inzetten voor een gezonde levensstijl

In al haar video’s en met haar eigen bedrijf blijft Yolanthe zich inzetten voor een gezondere wereld. Haar droom is dat iedereen, natuurlijk met haar producten en dankzij haar video’s en trainingen, een gezondere levensstijl heeft en uiteindelijk een beter leven krijgt. Yolanthe is niet alleen maar hard bezig met lifestyle producten verkopen, ze gelooft ook echt in haar missie. En ze zal alles op alles zetten voor een gezondere wereld.

Na een lange training motiveren de Cabau zusjes elkaar

Yolanthe haar trainingen zijn niet alleen maar serieus. Er is ook gewoon ruimte om een beetje te kunnen lachen en elkaar te motiveren. Dat moet ook wel, want wat heeft het anders voor nut. Als je alleen maar ellendig de training in en uit gaat, dan wordt je alleen maar gedemotiveerd. En dat is natuurlijk voor niemand fijn. Yolanthe steekt daarom haar zus, die mee heeft gedaan aan de training, nog even een hart onder de riem.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.