Video: Yolanthe Cabau barst in huilen uit op vliegveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Yolanthe deelt een enorm heftig verhaal, waarbij ze haar tranen niet tegen kan houden.

Yolanthe Cabau heeft een Instagram-story geplaatst waarin ze een enorm heftig verhaal vertelt. Ze vertelt namelijk over de stichting Free A Girl, die zij samen met wat andere personen heeft opgericht in 2008. In de video bedankt ze iedereen die op welke manier dan ook heeft meegeholpen aan de stichting. Free A Girl is een stichting die seksuele uitbuiting van minderjarigen bestrijdt. In de video kunnen we zien dat Yolanthe erg emotioneel is. Ze kon haar tranen namelijk niet tegenhouden, waardoor zelfs haar mascara helemaal uitliep over haar gezicht. Wil jij de hele video zien? Bekijk hem hieronder!

 

Yolanthe gaat beelden van ‘bevrijding’ delen

Yolanthe geeft verder nog aan dat ze beelden van een bevrijding van drie meiden gaat vrijgeven. Ze heeft samen met haar team namelijk het hele bevrijdingsproces gefilmd aan de hand van verborgen camera’s. De beelden zullen waarschijnlijk op haar website www.freeagirl.nl komen te staan. Yolanthe vertelt dat de bevrijding echt een groot gedoe was geweest met onder andere de politie en ‘pimps’ erbij. Of alle beelden gedeeld kunnen worden en op welke manier is nog maar de vraag. Het is namelijk lastig om zulke heftige beelden zomaar op het internet te zetten.

Heeft Yolanthe Cabau een nieuwe relatie?

Er zijn veel speculaties over een mogelijk nieuwe vriend van Yolanthe. Ze deelde namelijk een Instagram-story van deze man. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer vertelt dat het gaat om Robin Pijls. Robin heeft eerder een relatie gehad met Sylvia Geersen. Het lijkt er nu dus op dat Yolanthe en Robin het wel erg gezellig hebben met elkaar. Yolanthe heeft natuurlijk al eerder relaties gehad met bekende Nederlanders. Zo heeft ze een relatie gehad met Jan Smit. Maar die liep stuk, omdat beide op scheve schaatsen zouden hebben gereden. Yolanthe deed dit naar verluidt met Wesley Sneijder, waarmee ze ook een redelijk lange relatie heeft gehad. Ze trouwden zelfs en kregen ook een zoontje genaamd Xess-Xava, die nu 9 jaar oud is. Verder heeft Yolanthe ook een relatie gehad met Baas B. Maar over haar nieuwe liefde is nog niet veel zeker.

Volgers van Yolanthe zien haar broer aan voor nieuwe vriend

Op Instagram deelt Yolanthe verschillende foto’s van zichzelf met haar broer. De foto’s zorgen voor veel verwarring bij haar fans. Veel van haar volgers hadden namelijk niet door dat het haar broer was op de foto’s! Daarom feliciteren de volgers haar met haar nieuwe vriend. De foto’s zijn dan ook best wel speels en misschien zelfs een beetje raar als broer en zus zijnde. De reacties onder deze foto staan ook vol met de naam van haar ex Wesley Sneijder. Maar het is toch echt haar broer. Wil jij de speelse foto zien van Yolanthe en haar broer? Bekijk hem hieronder.

Yolanthe Cabau

Meer zien van Yolanthe Cabau? Dat doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Yolanthe Cabau? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina. Daar staan nog veel meer mooie plaatjes en video’s van de actrice en model.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.