Video: Yesim Candan gaat per ongeluk op hete date met vreemde man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zal je maar overkomen, per ongeluk op een heel erg spannend afspraakje gaan. Toch gebeurde het bij Yesim Candan.

Yesim Candan onthult spannend verhaal bij HLF8

Hélène Hendriks maakt veel los bij haar gasten, dat is wel duidelijk. Met de juiste hoeveelheid voorkennis en precies de goede vragen te stellen krijgt Hélène de leukste antwoorden terug. Ook nu weer. Te gast in HLF8 is columniste Yesim Candan en zij heeft wel een leuk verhaal over een blunder die ze ooit begaan is. Zo dacht ze ooit af te spreken met haar uitgever, maar bleek ze uiteindelijk per ongeluk op een hete date te zijn gegaan met een man die iets meer verwachtte dan alleen een drankje. Hoe dat zo gekomen is kan je in de video hieronder snel zien.

Van afspraak met uitgever tot hete date met wildvreemde man voor Yesim Candan

Het kan soms raar lopen in het leven. Omdat haar uitgever haar slechts een vage beschrijving had gegeven van hoe hij eruit zag, is Yesim dus achter de verkeerde man aangelopen. De man in kwestie was op zoek naar de dame waar hij een hete date mee had en dacht, en geef hem eens ongelijk, dat Yesim zijn date was. De man zal wel in de zevende hemel zijn geweest toen hij de knappe Yesim op hem af zag stappen. De columniste en radio host is ontzettend knap en verleidelijk, dus dat kan in zijn hoofd alleen maar een feestje geweest zijn. Toen Yesim een telefoontje kreeg waar ze bleef, kapte ze het gesprek met de man snel af en ging ze ervandoor.
Yesim heeft zich uitstekend vermaakt bij HLF8

Het heerlijke verhaal kwam al in de eerste minuut van het programma naar boven. Het is dus duidelijk dat Yesim Candan uitnodigen zorgt voor goede televisie. Ze heeft zich in ieder geval erg vermaakt bij het praatprogramma. Dat is goed nieuws voor HLF8, want dat betekent dat ze de volgende keer vast ook wel weer wilt aanschuiven. Goede televisie is dus gegarandeerd met Yesim. Naast haar goede verhalen heeft de kijker ook nog wat leuks om de hele avond te zien, want Yesim is een ongelooflijk knappe dame.

Yesim Candan verleidt volgers met hete foto

In haar vrije tijd kleedt Yesim zich nog wel wat anders dan op televisie. Dat kan je wel zien op de foto hierboven. Wat een ongelooflijk knappe vrouw is Yesim. Het is zonder dat je haar niet vaker voorbij ziet komen op televisie. Nu is ze ook niet iemand die graag in de schijnwerpers staat, maar alle programma scouts van Nederland mogen wel even opletten. Yesim zou het prima doen in een nieuw seizoen van De Verraders of Wie is de Mol? of een ander soortgelijk programma. Het maakt ook niet uit wat, als we maar meer te zien krijgen van deze verleidelijke dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!