Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Presentatrice Marieke Elsinga doet het even wat rustiger aan vanwege haar zwangerschap. En dus besloot ze om lekker met de familie weg te gaan. Alleen was ze even vergeten dat haar familie net zo druk is als zijzelf. En dus kon Marieke niet stilzitten, maar moest er natuurlijk even hevig met haar lichaam heen en weer geschud worden. Marieke kreeg dat maar nauwelijks voor elkaar.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke en haar hoelahoep

Marieke is heel erg hard haar best aan het doen om de hoelahoep om zich heen te laten bewegen op het vrolijke filmpje. Maar dat wil haar in eerste instantie nog niet lukken. Daarom roept ze ook nog een keer dat het filmpje graag niet terugziet. Marieke was namelijk bang dat ze enorm voor schut zou staan. Maar een poging later lukt het haar wel. Dan draait de hoelahoep wild om haar heen. Marieke maakt er, deels vanwege de aanmoedigingen van haar familie, een echt feestje van. De brunette weet ondanks haar zwangerschap nog steeds de meest spannende bewegingen uit te halen.

Geen stuiterbal, maar discobal

Van Marieke kan gezegd worden dat ze af en toe een beetje een stuiterbal is. Maar wist je dat Marieke ook een discobal is? Tenminste, op onderste foto dan. Marieke houdt in ieder geval wel van een goed feestje. Als het even kan dan schudt Marieke de hele avond haar lichaam ritmisch heen en weer. Dat gaat nu misschien wat lastiger vanwege de zwangerschap, maar dat houdt Marieke nog niet tegen. Deze discobal danst graag de hele avond door en er is niets, zelfs niet haar zwangerschap, dat haar tegenhoudt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke is een beetje een vrolijke kluns

Behalve een stuiterbal is Marieke ook wel een klein beetje een kluns te noemen. Ze is wel een vrolijke kluns en heeft een flinke dosis zelfspot. vandaar dat ze ook altijd haar fouten als eerste naar het internet upload. Zo houdt ze haar leven licht en humoristisch. Maar soms vraag je wel jezelf af hoe dat dan straks gaat als Marieke een kindje heeft gekregen. Zo laat ze geregeld dingen vallen, bijvoorbeeld haar tas. Maar een tas is natuurlijk wel even iets anders dan een baby. Van een baby kan je niet even een foto maken als hij of zij gevallen is en daarmee is de kous dan af. Misschien dat Marieke zichzelf nog even moet trainen iets minder onhandig te worden voordat de baby er is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke heeft geen intentie om te stoppen

Zelfs met de baby op komst heeft Marieke geen intentie om te stoppen met haar werk. Wel tijdelijk natuurlijk, als de baby er eenmaal is. Maar uiteindelijk wil Marieke haar werkzaamheden gewoon weer oppakken. Ze vindt radio veel te leuk om daar ooit mee te stoppen. En dat is natuurlijk goed nieuws voor al haar luisteraars.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.