Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe. 

Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit tijdens interview

De ontzettend knappe Jackie Groenen heeft een interview met presentatrice Fresia Cousiño Arias over het afgelopen WK, alleen is de interviewster één klein dingetje vergeten. Ze moet namelijk wel haar microfoon voor Jackie houden, anders dan kan de prachtige blondine natuurlijk zichzelf niet verstaanbaar maken. Op het moment dat beide dames daarop worden gewezen is het hek van de dam. Ze beginnen allebei gigantisch hard te lachen en kunnen daarna ook niet meer stoppen met lachen. Als je nog niet verliefd was op Jackie Groenen, dan ben je het wel na het zien van deze heerlijke video. De dame is duidelijk lekker spontaan en goedgemutst. En dat is nou precies wat zoveel mensen zo leuk aan haar vinden.

Lees ook: Foto: Supporter probeert Jackie Groenen uit de kleren te krijgen tijdens WK-wedstrijd
Jackie Groenen stelt je voor aan nieuw vriendje

De knappe voetbalster heeft een nieuw vriendje en die moet natuurlijk wel even worden voorgesteld aan haar volgers. Ivan de kat is een enorme knuffelpoes zo te zien. Want Jackie weet hem helemaal te vertroetelen. Dat maakt dan wel weer dat er opeens een heleboel mannen enorm jaloers zijn op een kat. Want ja, een beetje knuffelen met Jackie Groenen, dat wil natuurlijk iedereen wel. Dat is iets waar de meeste mannen zeker voor zouden tekenen. Helaas wil Jackie alleen maar haar armen om haar kleine harige vriend slaan. Dat is weer jammer voor de mannen van Nederland. Die zullen het toch moeten doen met de foto van de knappe blondine. Maar die is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk om naar te kijken, al balen haar mannelijke fans toch een beetje.

Lees ook: Foto: Voetbalster Jackie Groenen laat zich likken tijdens rustdag op WK
Jackie Groenen is het mooist op een voetbalveld

De aantrekkelijke blondine verschijnt wel vaker in de meest mooie pakjes, maar natuurlijk ziet ze er het meest natuurlijk uit op het veld. Daar voelt Jackie zich echt wel thuis. En de knappe voetbalster straalt ook echt een beetje in haar voetbaltenue. De knappe dame weet zich als geen ander een houding te geven op het veld. Met haar prachtige lijf, doorzettingsvermogen en talent, houdt ze elke wedstrijd weer spannend om naar te kijken. Het is dan ook geen wonder dat de knappe voetbalster zo veel mannelijke fans heeft. Die vinden het namelijk ontzettend fijn om naar de aantrekkelijke blondine te kunnen kijken. Daar genieten ze echt van. Jackie is gelukkig de moeilijkste niet en overlaad hen graag met de meest mooie foto’s. Zo houdt ze haar fans toch wel weer een beetje gelukkig. En dat is voor de knappe voetbalster toch wel ontzettend belangrijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.