Video: Victoria Koblenko laat zich vlug betasten in de lift

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko geeft wel vaker intieme kijkjes in haar leven, maar met dit handtastelijke filmpje maakt ze het wel heel persoonlijk.

De heerlijke filmpjes van Victoria Koblenko vallen altijd goed in de smaak bij haar fans. En hoe kan het ook anders? De beeldschone influencer onthult met alle liefde de intiemste geheimen van haar persoonlijke leven en daar genieten we natuurlijk allemaal van mee. Maar met dit recente kiekje overtreft ze zichzelf echt! Victoria maakt het namelijk flink heet in een donkere lift en legt daar ook uitgebreid verslag van. Maar deze overenthousiaste medepassagier had ze wellicht niet verwacht.

Victoria Koblenko laat zich betasten in piepklein topje

In het recente filmpje overtreft Victoria Koblenko meerdere verwachtingen. Werkelijk, het hele filmpje zal je mond doen openvallen. Want alleen in de eerste seconden is al duidelijk dat Victoria er een spannende boel van probeert te maken. In een werkelijk piepklein topje showt ze haar heerlijke figuur trots in de spiegel. Het pikante bovenkantje laat echt niets aan de verbeelding over en had in onze mening net zo goed als ondergoed kunnen functioneren. Werkelijk, hoeveel onthullender kunnen topjes worden? Al hoor je ons natuurlijk niet klagen, want het filmpje is om van te watertanden. Met glunderende glimlach en neergeslagen blik poseert Victoria voor de camera. Maar net als je denkt dat Victoria écht niet meer kan laten zien weet haar medepassagier haar te verassen. En toen werd het ineens wel heel spannend.

Victoria Koblenko deelt zeer intiem moment

Victoria weet nog nét een volle shot van de intieme positie te voorkomen, maar in het filmpje wordt nog genoeg onthuld. Je ziet namelijk hoe een bezitterige hand vol op het minuscule topje komt te rusten. En ja, daarbij worden ook al haar heerlijke rondingen vol bij vastgepakt! Je ziet dat Victoria volledig door het overenthousiaste handje verrast wordt, want ze probeert de camera uit te zetten. Toch is haar medepassagier Victoria te vlug af. Logisch ook: wie zou zo’n figuur nou niet zo snel mogelijk willen aanraken? Wij zouden onze handen er ook moeilijk vanaf kunnen houden. Gelukkig lijkt de beeldschone influencer er niet heel erg van te doen te zijn, want het heerlijke filmpje is alsnog trots online gezet. Ze moet haar fans natuurlijk ook mee laten genieten, toch?

Victoria Koblenko filmt zichzelf in loeistrak sportsetje

En gelukkig bevat de Instagram van Victoria Koblenko meer dan genoeg van dit soort pareltjes. Ook haar recente filmpje geeft weer heerlijk alle details van haar afgelopen week. En daarbij blijkt ze dus grootse avonturen beleefd te hebben. Victoria bevond zich namelijk in een relaxte zen-omgeving, compleet met privé zwembad en bloementuin. En daarbij trok ze wel een heel pittig setje aan. In een werkelijk loeistrak topje en minuscuul broekje showt Victoria welke bewegingen ze wel allemaal niet kan maken. Daarbij bewijst ze moeiteloos dat ze niet alleen heel sterk is, maar ook mega flexibel! De knappe blondine gaat ook nog eens liggen voor het waxen van haar intieme zone, al houdt ze dat natuurlijk redelijk privé. Victoria lijkt haar rust helemaal teruggevonden te hebben en is klaar voor de aankomende week. En met een beetje geluk bevat die nog veel overheerlijk filmmateriaal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?