Video: Véél te ontspannen Rico Verhoeven wordt verdacht van valsspelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven deelt een video op Instagram die zijn volgers laat twijfelen. Het ziet er naar uit dat zijn prestaties misschien niet zijn wat ze lijken…

Rico Verhoeven deelt een video op Instagram die negatieve reacties oplevert. Zijn laatste video zorgt voor ophef. Rico zou hier mogelijk liegen over hoe koud zijn ijsbad daadwerkelijk is. In de video geeft Rico geen kick terwijl hij enige tijd in zijn ijsbad zit. Echter liet hij in eerdere video’s vaak zien hoe dit hem niet met hetzelfde gemak afging. Volger Manuela reageert: “is dat wel een ijsbad?! Je stapt erin alsof je in de hottub stapt!”

Rico Verhoeven is een ijskoning

Dit is niet de eerste keer dat Rico Verhoeven zijn volgers laat zien hoe hij de kou trotseert. Rico neemt regelmatig een ijsbad om de dag te starten. Hij geeft aan dat dit goed voor de bloedsomloop, herstel van spieren en om calorieën te verbanden. er zijn verschillende onderzoeken te vinden die deze voordelen beamen of juist tegenspreken. Zo wordt er ook vaak aangegeven dat ijsbaden voor hartfalen en onderkoeling kunnen zorgen. Toch blijft een ijsbad vaak in het dagelijks regime van vele topsporters. Benieuwd hoe Rico eruit ziet in een veel te klein badje? Bekijk de video van Rico.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.