Video: Tooske Ragas laat zich van haar meest verleidelijke kant zien in nieuwe beelden Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Tooske Ragas weet eigenlijk altijd wel te imponeren. Of ze nu een nieuwe foto online zet of zichzelf toont in een aflevering van Wie is de Mol?

De mooie blondine laat zich altijd van haar beste kant zien. Daarom vinden mensen Tooske ook altijd zo leuk om te zien. De presentatrice krijgt online veel lof over haar leuke verschijning. De reacties onder de foto’s en filmpjes van Tooske liegen er niet om. Die zijn eigenlijk altijd echt mega positief. Maar Tooske laat zich in deze nieuwe video, van het programma Wie is de Mol? weer op een hele andere manier zien. Haar fans zijn natuurlijk gelijk in extase. Die kunnen nu nog meer zien van hun meest favoriete presentatrice. De video zie je hier!

Tooske valt te zien in zenuwslopende aflevering

De leuke blondine valt nu te zien in een zenuwslopend spannende aflevering van WIDM. Daarin lijkt, als je de trailer moet geloven, van alles mis te gaan. En misschien is dat wel gewoon de schuld van Tooske zelf. Er zijn een hoop mensen die ervan overtuigd zijn dat zij de mol is. Of ze nu wel of niet de bedrieger in het programma is, Tooske zorgt ervoor dat ze altijd een goede indruk maakt. Met haar ongelooflijk goede outfits weet Tooske altijd wel de mannelijke bevolking van Nederland te hypnotiseren. Ook nu werkt dat weer erg goed.

Tooske Ragas draagt bijzonder jurkje

In de laatste secondes van de teaser van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? kan je de nieuwe outfit van Tooske zien. De blondine draagt een ontzettend leuk jurkje en weet daarmee natuurlijk flink indruk te maken op haar fans. Die vinden de look veel te kort in beeld gebracht en kunnen niet wachten om meer van Tooske in dit jurkje te zien in een nieuwe aflevering van WIDM. Daarvoor moeten ze nog heel eventjes geduld hebben, maar de teaser heeft zijn werk dus wel gedaan. Iedereen zit in spanning te wachten op de nieuwe aflevering vanwege de mooie outfit van Tooske.

Tooske Ragas maakt je wild met mooie selfies

De blonde presentatrice deelt niet mega veel foto’s van zichzelf, dus als er weer wat leuks te zien is, dan zijn haar fans natuurlijk enorm enthousiast. Tooske deelde laatst een video op haar social media, waarop ze allemaal mooie nieuwe selfies deelde. De foto’s die je hier terugziet zijn slechts enkele mooie voorbeelden van wat Tooske allemaal gedeeld heeft met haar fans.

Presentatrice Tooske Ragas is zeer vrijgevig

De presentatrice is ontzettend vrijgevig naar haar volgers toe. Ze deelt zonder moeite de meest mooie plaatjes met hen en vindt het geen enkel probleem om hen te voorzien van mooie beelden. Daarmee houdt ze haar volgers wel heel erg tevreden. Die laten blijken hoe blij ze zijn met leuke opmerkingen en fijne berichtjes aan het adres van de presentatrice. Door al die lieve berichtjes kan Tooske al helemaal niet meer stoppen met het delen van haar leuke avonturen met haar fans. Dat is maar mooi ook!

Meer zien van Tooske Ragas doe je op Instagram

Als je nou nog meer van Tooske Ragas wil zien, dan moet je even naar haar Instagram toe gaan. Daar vindt je nog veel meer mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...