Video: Sylvie Meis gaat plotseling helemaal los tijdens interview

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis geeft bijna nooit interviews, maar laat nu wel heel erg veel van zichzelf zien op de camera. En dat is best spannend. 

In het YouTube programma Open Kaart interviewt Robbert Rodenburg, die je kan kennen van Expeditie Robinsonverschillende bekende Nederlanders om zo een aantal belangrijke en diepe vragen te kunnen stellen. De nieuwste BN’er die Robbert aan zijn lijstje toe mag voegen is de aantrekkelijke Sylvie Meis. Zij wilde wel plaats nemen tegenover hem, terwijl Sylvie bijna nooit interviews geeft. Robbert mag van geluk spreken dat de knappe blondine zich zo op haar gemak voelt bij hem dat hij haar alles mag vragen. En dat levert een berg aan mooie quotes op. Sylvie gaat helemaal los tijdens het interview.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje
Is Sylvie de mooiste BN’er op Robbert zijn set?

Robbert heeft al veel mooie vrouwen gehad op zijn kleine set om een diepte interview mee te houden. Maar Sylvie moet toch echt wel de allermooiste zijn die hij over de vloer heeft gehad. Robbert heeft met Sylvie best een prachtige uitzending te pakken. De kijkcijfers zijn dan ook om van te spreken. Al helemaal voor een YouTube programma. Sylvie weet het internet te betoveren met haar looks en haar sprankelende en oprechte persoonlijkheid. Als je haar zo ziet, dan zou Sylvie eigenlijk veel vaker mee moeten werken aan interviews. Nog niet overtuigd dat Sylvie de mooiste vrouw is die Robbert in zijn show heeft gehad? Kijk dan heel snel naar onderstaande afbeelding. Dan raak je namelijk vanzelf overtuigd.

Sylvie Meis geeft een vrij emotioneel interview

De knappe blonde presentatrice geeft nooit zo vaak interviews, dus heeft ze nog niet zo vaak openhartig kunnen doen op camera. Maar speciaal voor de uitzending van Open Kaart doet Sylvie extra haar best. Ze geeft niet alleen antwoord op alle vragen van Robbert, maar gaat best een aantal keer de diepte in en wordt ook emotioneel. Dat is iets wat je Sylvie eigenlijk nooit echt ziet doen. Dus dat maakt de video met haar toch weer een beetje meer bijzonder. Op deze manier weet Sylvie een nieuwe kant van zichzelf te laten zien. En haar volgers vinden die kant natuurlijk prachtig.

Sylvie Meis misschien nu warmer voor interviews

Zou de ervaring met Robbert ervoor gezorgd hebben dat Sylvie Meis nu meer openstaat voor interviews? Misschien wel en misschien ook niet. Maar het was wel de moeite waard om de verleidelijke Sylvie even voor de camera te trekken en het hemd van het lijf te vragen. Zo kregen haar volgers gelijk een veel breder beeld van de aantrekkelijke presentatrice. En dat is natuurlijk nooit verkeerd. Sylvie geeft zich dus hopelijk in de toekomst nog veel vaker bloot. Haar fans kunnen daar nu al niet op wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...