Video: Sylvana IJsselmuiden shockeert volgers met post over g********l en trillend speeltje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden weet haar volgers flink te shockeren door een wel hele spannende boodschap met hen te delen. 

Presentatrice Sylvana IJsselmuiden deelt spannende plaatjes met haar volgers

De knappe blondine Sylvana IJsselmuiden houdt er wel van om een grapje uit te halen met haar volgers. En daarom deelt ze ook regelmatig grappige plaatjes en teksten om ervoor te zorgen dat haar volgers net zo’n leuke dag hebben als zij zelf heeft. Soms zijn die plaatjes iets prikkelender dan verwacht. Dat was deze keer ook weer het geval. Sylvana bleek een beetje in een bepaalde bui te zitten en deelde voornamelijk plaatjes die te maken hadden met hele intieme bezigheden.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden maakt Formule 1-fans wild met filmpje in ontzettend strak jurkje

De nieuwe schoenen van Sylvana IJsselmuiden vereisen glibberig goedje

Zo zijn de nieuwe schoentjes van Sylvana echt heel erg leuk om te zien en staan ze haar ook erg goed. Alleen de knappe blondine had een beetje moeite met het aantrekken van het nieuwe schoeisel. Ze paste er maar niet in en had naar eigen zeggen flink wat g********l nodig om haar schoentjes in te komen. Haar volgers zijn niet gewend dat Sylvana het heeft over zulke intieme zaken, en dat terwijl ze al jaren voor Dumpert werkt, niet de meest preutse site. Maar toch kwam deze opmerking van Sylvana voor veel van haar volgers uit een bijzondere hoek. Maar het bleek slechts het opwarmertje te zijn.

Sylvana deelt favoriete elektrische apparaat

Tijdens het kijken van  het programma B&B Vol Liefde moest Sylvana opeens denken aan haar favoriete elektrische apparaat. Het is toch wel heel frustrerend als daar opeens de batterijen van op zijn. Maar als je die dan weet te vervangen, dan kan je weer helemaal tekeer gaan. Sylvana is blijkbaar groot fan van het kleine stukje speelgoed voor volwassenen, want ze maakt er een erg gevatte grap over tijdens het zien van de aflevering. Helaas is de knappe blondine al bezet, dus zal niemand nooit weten of de reactie die Sylvana deelt ook echt overeenkomt met haar eigen ervaring.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden hypnotiseert volgers met spannend jurkje

Sylvana IJsselmuiden houdt ervan om volgers flink te plagen

Als Sylvana IJsselmuiden iets erg fijn vindt, dan is het wel het plagen van haar volgers. Van het delen van domme opmerkingen die in haar privéberichten binnen komen, tot het plaatsen van gekke, vaak gephotoshopte foto’s en grappige plaatjes. Maar vaak genoeg deelt Sylvana ook foto’s waar ze in een hele spannende en verleidelijke houding staat te poseren in de meest schaarse kleding. En dat is natuurlijk ook heerlijk om te zien. De aantrekkelijke blondine weet altijd wel iets te plaatsen waar haar volgers linksom of rechtsom gelukkig van worden. En dat wordt haar erg in dank afgenomen. Al haar volgers overladen Sylvana namelijk met complimentjes en lieve woordjes onder haar foto’s. En dat vindt de blondine meer dan genoeg beloning en motivatie om lekker door te gaan met het plaatsen van haar mooie en vaak ook grappige foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.