Video: Sylvana IJsselmuiden praat je bij over Formule 1 in verschrikkelijk strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze iedereen in een strak topje bijpraat over de F1.

De GP van Zandvoort is misschien voorbij, maar dat betekent natuurlijk niet dat het klaar is voor alle races dit jaar. En om alle fans van de Formule 1 weer helemaal bij te praten over hun favoriete sport, besluit Sylvana IJsselmuiden maar om weer even een update online te zetten. Maar dat kan de prachtige blondine natuurlijk niet zomaar doen. Daarvoor moet ze wel een van haar meest spannende pakjes aantrekken. Daar maakt Sylvana haar volgers echt helemaal blij mee. De aantrekkelijke presentatrice weet in dit topje van al haar volgers meteen de aandacht te trekken.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt haar lekkerste foto’s van de Grand Prix in Zandvoort
Sylvana IJsselmuiden staat wel vaker te pronken in spannende pakjes

De mega aantrekkelijke blondine trekt wel eens vaker heerlijke pakjes aan om haar volgers een beetje lekker te maken. Het is ondertussen wel haar handelsmerk geworden. Dat, en natuurlijk haar hele moppenboekje vol aan flauwe grappen. Sylvana blijft daarmee wel lekker down to earth in vergelijking met sommige andere presentatrices. En Sylvana IJsselmuiden heeft echt een voorliefde voor de F1. Het is een wonder dat ze bij Viaplay de populaire blondine nog niet gekaapt hebben. Daar zou Sylvana namelijk prima thuis passen. De verleidelijke presentatrice weet met haar strakke pakjes en haar kennis over de Formule 1, altijd flink indruk te maken.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden gooit heerlijke troeven in de strijd tijdens GP van Zandvoort

Sylvana IJsselmuiden is ook buiten de F1 een vermakelijke dame

Wie denkt dat Sylvana alleen maar ten tijden van de F1 een vermakelijke dame is, hoeft zich weinig zorgen te maken. De knappe blondine weet namelijk altijd wel haar volgers te vermaken met spannende foto’s op haar Instagram feed. Zeker als de aantrekkelijke presentatrice weer een bijzonder pakje heeft aangetrokken, weet ze haar volgers daar weer ontzettend blij mee te maken. De knappe dame kan dan ook haast niet anders dan heel veel lof krijgen van haar fans. Die genieten namelijk intens van de mooie plaatjes die de knappe blondine met hen deelt. En Sylvana is nog lang niet van plan om daarmee te stoppen. Daar blijft ze voorlopig dus nog wel eventjes mee door gaan.
Sylvana IJsselmuiden weet precies wat haar volgers willen zien

De knappe blondine is geen domme dame. Ze weet precies wat haar volgers willen zien en is ook zeker niet te moeilijk om ze dat dan ook te geven. Met haar heerlijke gaat dat overigens nog makkelijk ook. De knappe presentatrice weet namelijk zonder moeite de ene na de andere knappe foto te maken. De heerlijke blondine kan maar moeilijk stil zitten. Het maken van mooie foto’s zorgt er in ieder geval voor dat Sylvana altijd wat te doen heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.