Video: Sylvana IJsselmuiden maakt Formule 1-fans wild met filmpje in ontzettend strak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naar Sylvana IJsselmuiden kijken we altijd heel graag, maar het loeistrakke jurkje én onderwerp maken dit filmpje wel héél aantrekkelijk.

Met haar pittige humor en lekker nuchtere houding kan Sylvana IJsselmuiden werkelijk elk onderwerp interessant maken. Niet voor niets is ze één van de meest gewilde presentatrices! Al zal haar spectaculaire figuur daar ook zeker helpen bij het vasthouden van alle ogen. Wij hebben onze aandacht er in ieder geval goed bij. Al kan het kennelijk ook averechts werken. Want dit loeistrakke jurkje is bijna afleidend lekker.

Sylvana IJsselmuiden maakt volgers wild met loeistrak jurkje

Als een beeldschone vrouw als Sylvana IJsselmuiden over Formule 1 praat heb je de aandacht al snel te pakken. Logisch, want het zijn natuurlijk twee fantastische onderwerpen. Wij kijken ook altijd met alle liefde naar Sylvana. Maar dit pikante jurkje maakt het wel een extra plezierige bezigheid. Je kan namelijk bijna niet geloven hoe strak dit jurkje is! En naast dat het wel op haar huid geschilderd lijkt, en dus ook echt alles laat zien, is het ook nog eens piepklein! Sylvana lijkt helemaal ready voor de zomer, al zullen fans het met dit filmpje flink heet hebben. Haar spectaculaire assets worden namelijk nog nét bedekt door het dunne stofje. Ook de uitdagende halslijn en onbedekte schouders laten weinig aan de verbeelding over. Je weet niet waar je je aandacht op moet focussen: Sylvana, of wat ze vertelt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden weet alles van de F1

Want Sylvana verwent volgers ook nog eens met een uitgebreide rapportage van de aankomende wedstrijd. Met wat kekke plaatjes erbij en droge humor is het filmpje sowieso al mega aantrekkelijk. Natuurlijk wint dat het niet van Sylvana, en al helemaal niet in dat jurkje, maar het komt in de buurt. Fans weten ook niet goed te weten waar ze op moeten reageren. De comments zijn lekker verdeeld in enthousiaste F1-fans en enthousiaste Sylvana-fans. Wij snappen ook dat het lastig is om te kiezen. Sylvana schrijft ook nog een aanstekelijke tekst bij het filmpje. “Je eerste emoticon is hoe Max gaat presteren op Silverstone.”, en natuurlijk de vraag wat volgers te bieden hebben. Gelukkig weten de meeste fans hun reactie op zowel Max als Sylvana samen te vatten met een kloppend hartje. Al kan één enthousiaste volger het niet laten een aubergine te plaatsen. Sylvana zal er vast om kunnen lachen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden deelt heerlijke Formule 1-meme van haar wulpse foto

Want als Sylvana IJsselmuiden iets grappig lijkt te vinden is het de humor van  Formule 1-fans. Zo deelde ze recent nog een meme die van haar recente bloedhete fotoshoot gemaakt is. Dat fans hoteldebotel van het lekkere plaatje zijn is natuurlijk logisch. Het pareltje zweeft bij ons ook nog steeds rond in gedachten. Maar deze enthousiaste volger had er wel een hele creatieve kijk op en maakte er een meme van.  De knappe presentatrice lijkt het prachtplaatje namelijk zeker te waarderen en deelde de meme op haar Instagram. En daar kan haar eigen grap natuurlijk niet bij ontbreken. “Wanneer Checo onderdruk staat, Nyck nog meer, toch voor jullie even een inkijkje bij Mercedes..”, aldus Sylvana. En dat matcht natuurlijk weer precies met de humor van haar fans. “Volgens mij een heel ander inkijkje!”, grapt er ééntje in de comments.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?