Video: Sylvana IJsselmuiden laat temperaturen hoog oplopen tijdens lekker ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een bijzonder ritje achter de rug. En die deelt ze natuurlijk al te graag met haar lieve volgers. 

Sylvana was namens KIA op trip door zweden. Het autobedrijf weet hoeveel Sylvana houdt van auto’s. Ook heeft Sylvana natuurlijk een enorme achterban die ook houden van auto’s en van leuke content van Sylvana. KIA dacht dat het een goed idee was om die twee dingen te combineren. En gelijk hadden ze. Sylvana mocht namens KIA in hun wagens een rit make door Zweden. En de roadtrip is de blondine erg goed bevallen. De hoeveelheid foto’s en video’s die het heeft opgeleverd geeft KIA de komende maanden meer dan genoeg promotie. Ook deelt Sylvana een leuke aftermovie van de trip op haar eigen Instagram. En dat zorgde voor een hoop leuke reacties. De hele actie was voor iedereen dus meer dan geslaagd.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden maakt indruk met heerlijke foto in strak topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana maakt mooi reclamefilmpje

Sylvana geeft een ongelooflijk zwoele uitleg van de KIA waar ze in rijdt. Eigenlijk zou iedereen zijn reclamefilmpje in moeten laten spreken door Sylvana IJsselmuiden. Je weet dan in ieder geval dat er aandachtig geluisterd wordt van begin tot eind. Sylvana mocht ook lekker lang rijden in de mooie wagen, waardoor de hele reis een beetje leek op een droomvakantie voor de knappe presentatrice. Dit soort leuke dingen mag ze bij Dumpert nou nooit doen, al mag ze daar weer hele andere leuke items presenteren natuurlijk. Sylvana had het in ieder geval enorm naar haar zin tijdens haar bezoek aan Zweden. Maar het werd nog ietsje beter voor de aantrekkelijke blondine. Ze mocht namelijk iets heel stoers doen.

Waaghals Sylvana mocht stoer driften over baan

Ook mocht Sylvana nog even met een KIA rondjes crossen tot haar banden oververhit raakten. En dat zag er wel heel erg stoer uit. De blondine houdt enorm van snelle auto’s, dus dit was een echte droom die uitkwam. Sylvana zou het liefste nog veel langer zijn gebleven om in de snelle auto’s te rijden, maar na een paar dagen zat de reis er helaas alweer op. Gelukkig kan Sylvana terugkijken op een enorm stoer avontuur. De mensen die Sylvana maar een beetje een sullige tante vinden, hebben nu onherroepelijk bewijs gekregen dat Sylvana een enorm stoere vrouw is die gave uitdagingen als deze met beide handen aangrijpt.

Moet Sylvana niet overstappen naar het racen?

Misschien dat er nog wel een team is dat Sylvana graag achter het stuur zet in een wagen bij de W serie, de Formule 1 voor vrouwen. Want het is duidelijk dat Sylvana genoeg beheersing heeft over het racen. Ze is ook niet bang en deinst niet terug voor een uitdaging. Meestal zijn het de vrouwelijke racers die daarna een overstap maken naar presenteren of modellenwerk. Maar bij Sylvana kan het zomaar zijn dat ze die carrière stap achterstevoren maakt. Zelf zou de blondine het waarschijnlijk nog goed doen ook op het asfalt. Voorlopig blijft dat helaas alleen een droom.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!