Video: Sylvana IJsselmuiden houdt van mannen die snel klaar zijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft even haar voorkeur geuit voor mannen die wel houden van een snel pleziertje. Wat een onverwachtse wending!

Knappe Sylvana IJsselmuiden heeft bijzondere boodschap voor Nederlandse mannen

Waar de meeste vrouwen houden van een man die echt ontzettend lang over de daad kan doen, blijkt Sylvana het liever over een hele snelle boeg te gooien. Dat blijkt wel uit het filmpje wat ze deelt met al haar volgers. Daarop Sylvana bezig met het maken van een flauw grapje over Max Verstappen, die in minder dan 2 minuten een rondje kan rijden. Sylvana is daar wel weg van en vraagt zich af wie er onder de Nederlandse mannen nog meer een rondje kan maken inn minder dan twee minuten. Maar dan een heel ander soort rondje natuurlijk. Zou Sylvana dan eindelijk uitgekeken zijn op haar vriendje? De Nederlandse mannen hopen natuurlijk van wel.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers wild met haar tong
Sylvana lijkt wel te houden van snelle jongens

Dat is in ieder geval de boodschap die ze met haar video lijkt te willen afgeven. Al helemaal omdat ze het combineert met een ontzettend leuke foto waarin ze wacht op reacties. Als er nu nog niemand is die Sylvana verder kan helpen, dan is het toch wel een verloren zaak. Zou de knappe blondine dan eindelijk uitgekeken zijn op haar vriendje, met wie ze nu toch alweer even een relatie heeft? De mannelijke volgers van Sylvana hopen daar natuurlijk wel een beetje op. Dat zou voor hun namelijk betekenen dat ze weer volop kans maken bij de prachtige blondine. En dat moet toch wel een goed gevoel opleveren.

Sylvana IJsselmuiden laat even zien waarom ze verkozen is door knapste vrouw

De prachtige blondine is natuurlijk ooit een keer verkozen tot knapste vrouw van Nederland. En met haar spannende foto’s bewijst de blondine maar weer eventjes goed waarom. Sylvana IJsselmuiden heeft namelijk enorme rondingen waar je als kijker gewoonweg niet omheen kan. Die zijn ook veel te mooi om te negeren, dus dat is weer mooi meegenomen. Met haar prachtige weet Sylvana haar fans elke dag opnieuw te betoveren. En dat maakt het voor hen wel stukken leuker om de foto’s van Sylvana in hun feed te ontvangen. De prachtige presentatrice wet op die manier haar volgers keer op keer weer met wat moois te verrassen.

Sylvana IJsselmuiden heeft hordes aan mannen voor haar klaarstaan

Als er een vrouw is waar de Nederlandse mannen graag voor klaarstaan, dan is het wel Sylvana IJsselmuiden. De knappe blondine weet namelijk alle mannen makkelijk voor zich te winnen. Met haar spontane karakter en ontzettend mooi gevormd is dat ook niet zo moeilijk. Daarbij is Sylvana echt een ongelooflijk lieve dame, waar je al snel meer voor over hebt. Sylvana vraagt in haar stories nog wel eens regelmatig om hulp of advies en die krijgt ze dan ook vrij snel van haar mannelijke volgers. Die staan dag en nacht voor Sylvana klaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.