Video: Sylvana IJsselmuiden duikt op in vreemde ‘natuurfilm’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Friese schone doet mee aan een wel heel erg bijzonder natuurfilmpje, waar al haar talenten even goed in beeld komen. 

Sylvana IJsselmuiden doet mee aan grappig filmpje

De aantrekkelijke blondine Sylvana IJsselmuiden heeft van een video gemaakt met TikTokker Tammo. En dat ziet er natuurlijk weer ontzettend leuk uit. Tammo, die zelf uit Groningen komt, vindt het leuk om een beetje te spotten met de rivaliteit tussen Groningen en Friesland. En dus maakten beide een video die een beetje doet denken aan een natuurdocumentaire, inclusief Engelse vertelstem. En daarin lijkt het alsof Tammo tijdens zijn favoriete bezigheid, namelijk het kijken naar het rooien van de bieten, lastig wordt gevallen door een infiltrerende Fries. Maar gelukkig weet hij Sylvana met een paar harde bieten weg te jagen. Zo kwam het toch nog goed. Kijk zelf maar mee!

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers alvast lekker met royaal inkijkje
Sylvana IJsselmuiden laat gevoel voor humor maar weer zien

Het is al wel bekend van Sylvana dat ze houdt van een grapje. De knappe blondine weet als geen ander hoe ze plezier moet hebben en dat uit ze op een ontzettend leuke manier. Met een leuk filmpje weet Sylvana al haar volgers weer een beetje vrolijk te maken. Het is misschien een beetje flauwe humor, maar zo zit Sylvana ook wel een beetje in elkaar, daar houdt ze van. Daarbij heb je tijdens de scene dat Sylvana wegrent nog genoeg om van te genieten, aangezien haar prachtige daar vol in beeld komt. En dat is nog eens genieten geblazen.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers warm met goedgevuld topje
Is Sylvana als Fries wel welkom bij het bieten rooien?

De Friese blondine vraagt zich in een aparte Instagram post af of ze wel welkom is bij het bieten rooien. De knappe presentatrice is als Fries natuurlijk niet helemaal waar ze hoort te zijn in zo’n veld. Maar ze vraagt het dan weer zo lief en met zo’n mooie foto, dat er waarschijnlijk maar weinig mensen zijn die het erg zouden vinden om Sylvana in hun veld te hebben staan. Aan de andere kant worden die bietenboeren natuurlijk wel enorm afgeleid van een ontzettend knappe blondine in het veld. Dat kan ook niet helemaal de bedoeling zijn.
De prachtige vormen van het van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana is dan ook wel een enorme afleiding, dus misschien is haar in het veld van de boer plaatsen niet zo’n goed idee. De knappe blondine heeft namelijk een perfect en op sommige van haar foto’s kan je dat nog even extra goed zien. De aantrekkelijke presentatrice heeft namelijk een partij mooie vormen en rondingen waar ze haar volgers enorm van laat genieten. Met elke foto weet Sylvana er weer een feestje van te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.