Video: Suzanne Schulting laat zich filmen tijdens hete sessie op balkon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting kan zelfs tijdens haar vakantie niet stilzitten. Ze is ook daar maar een  training begonnen. 

Suzanne Schulting traint zelfs nog op vakantie haar strakke lichaam

De aantrekkelijke schaatsster traint zelfs op vakantie nog haar prachtige lichaam. Suzanne Schulting laat geen kans voorbij gaan en zorgt ervoor dat ze altijd in topvorm blijft om de concurrentie voor te zijn. Al dat trainen zorgt er natuurlijk ook voor dat haar lichaam er perfect uit blijft zien. Dat merk je wel als je de foto’s en video’s zo bekijkt. Suzanne heeft een ontzettend knap lijf en is niet te beroerd om dat te delen met mensen. Daarom zet ze de foto’s van haar prachtige lichaam ook zo op Instagram.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting laat mooiste bergtoppen zien in strak shirtje

Suzanne Schulting traint in piepklein setje

Momenteel bevindt Suzanne zich midden in de hitte en trainen gaat daarom wat lastig. Toch zet de knappe brunette moedig door. Maar dat doet ze dan wel in een piepklein setje, zodat ze in ieder geval minder last heeft van de warmte. Na het sporten is Suzanne nog steeds flink aan het zweten. Maar ze is op vakantie, dus een lange douche of een lekker stukje zwemmen kan natuurlijk zo. Er zijn meer dan genoeg manieren voor de schaatsster om af te koelen. Het moet toch een beetje tegenstrijdig voelen voor Suzanne Schulting, trainen voor het schaatsseizoen in hartje zomer. Maar de knappe dame laat zich door dat feit niet tegenhouden en traint gewoon vrolijk door. En met resultaat, want ze ziet er buitengewoon uit na al dat sporten.

Suzanne Schulting deelt gehele routine met fans

Natuurlijk betrekt de knappe brunette haar fans graag bij haar dagelijkse bezigheden. Zo blijft de schaatsster gemotiveerd om door te gaan. Ze wordt namelijk overladen met complimentjes van mensen die vinden dat ze ontzettend goed bezig zijn. En dat zorgt er voor dat Suzanne maar al te graag iets terug doet voor haar volgers. Daarom vindt ze het ook niet zo erg dat ze nauwelijks kleding aan heeft tijdens het filmen van haar sportroutine. Zo doet ze toch nog iets terug voor haar lieve fans. Voor het steunen van Suzanne Schulting krijgen ze nu een mooie blik op haar lichaam.

Ook in Frankrijk zoekt Suzanne de sportschool op

Zelfs op vakantie in Frankrijk zoekt Suzanne de sportschool op. Want alleen maar een beetje sporten naast haar zwembad is natuurlijk niet helemaal hoe het hoort. Suzanne gaat daarom ook nog graag een keer de sportschool in om te laten zien hoe het moet. In de sportschool gaat ze aan de slag met serieuze apparaten en laat ze alle stoere mannen ver achter zich. Voor Suzanne is het fijn om weer even in de sportschool te zijn, zelfs met deze temperaturen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?