Video: Superlenige Victoria Koblenko wordt kletsnat tijdens gekke trucjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko laat even zien wat ze allemaal in huis heeft. Met een paar gekke trucjes maakt ze haar volgers helemaal wild.

Victoria Koblenko is tijdens de mooie zonsondergang bezig met een hete workout. Ze laat zichzelf van een hele andere kant zien dan haar volgers van haar gewend zijn. Haar volgers wisten niet dat de knappe blondine dit in zich had. Toch gaat er tijdens haar gekke trucjes ook wat goed fout.

Victoria Koblenko blijft in verleidelijke positie vastzitten

Tijdens de prachtige zonsondergang wil Victoria Koblenko een mooi kiekje maken. Ze heeft een positie in haar gedachten wat best een beetje talent vereist. De superlenige blondine heeft dit talent gelukkig in huis en gaat de pose proberen. Ze wil voor het perfecte plaatje namelijk met haar benen de lucht in gaan. Terwijl ze een poging doet, klapt haar gehele om. Victoria zit dan opeens in een verleidelijk positie waar ze niet meer uit komt. Ze begint met haar als een soort krab op en neer te bewegen. Wanneer de meeste mensen dit zouden proberen, breekt hun rug, maar voor de knappe blondine is het geen enkel probleem. Het enige probleem wat Victoria nu heeft, is om weer uit de positie te komen. Ze laat zelf weten dat opstaan nog steeds niet is gelukt. Wanneer je dus naar het strand gaat kan het zomaar zijn dat je Victoria Koblenko nog in deze positie aantreft.

Victoria Koblenko laat zien hoe het eigenlijk had gemoeten

Voor de mensen die dachten dat Victoria Koblenko op dit moment nog steeds in deze verleidelijk positie zit; ze laat met deze video weten dat ze er uit is. De superlenige actrice gooit haar benen wijd en deze keer lukt de pose haar ook. De pose levert een aantal heerlijke kiekjes op. Het heeft even geduurd voordat het haar eindelijk lukte, maar met een beetje doorzettingsvermogen lukt Victoria alles. Wie op dat moment op het strand aanwezig was, keek zijn ogen uit.
Victoria Koblenko geeft groot cadeau aan zichzelf

Om even de kou en de stress te ontlopen heeft Victoria Koblenko zichzelf een groot cadeau gegeven. Ze is nu in het mooi Costa Rica. Als oorspronkelijke Oekraïner heeft Victoria Koblenko dit jaar genoeg mee gemaakt. De knappe blondine had het nodig om er even tussenuit te gaan. Even ontsnappen van de realiteit en weer helemaal bijkomen. Op Instagram laat ze weten zichzelf weer te gaan opladen en helemaal tot rust te komen. Ze heeft al even niks van zichzelf laten weten, want ze heeft besloten zichzelf helemaal terug te trekken. Een tijdje terug heeft de mooie actrice een masterclass gevolgd om jezelf helemaal terug te trekken. Ze is daarom vertrokken naar een afgelegen strand, ver weg van de buitenwereld. Om helemaal tot rust te komen gaat ze ook nog eens offline. Zo kan ze helemaal bij komen en keert ze als een nieuw persoon terug.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.