Video: Stijn Fransen smeekt nog steeds om terugkeer bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ex-GTST actrice, Stijn Fransen, zit al een tijdje thuis met een kindje. Zou ze haar zoontje nu al zat zijn? Ze wil namelijk nog steeds ontzettend graag weer starten met haar acteerrol in de bekende Nederlandse serie.

Stijn Fransen kan niet stoppen over GTST

Een hele tijd geleden heeft Stijn Fransen drie jaar lang de rol van Sam Dekker gespeeld in de Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze zomer, tijdens een vragen rondje, werd haar gevraagd of ze ooit nog terug zou komen bij het programma. Toen antwoordde ze met: “Wie weet… Als de schrijvers Sam terug willen”. Daarbij linkte ze naar het Instagram account van GTST. Misschien deed ze dat wel in de hoop dat zij haar bericht zouden lezen en haar terug zouden vragen. Het klonk toen al wat wanhopig. Onlangs deed ze weer precies hetzelfde. Ze kreeg de vraag of ze ooit nog terug zou komen, waarop de actrice op haar beurt een antwoord geeft: “Ik heb geen idee! Dat is echt aan de schrijvers. Ik sta er zeker open voor, dus wie weet.” Het lijkt er dus op dat Stijn toch wel heel erg haar rol als Sam mist.

Lees ook: Foto: Actrice Stijn Fransen zet deur open voor terugkeer bij GTST

Stijn Fransen krijgt geen genoegen van haar kindje

Op 24 juli 2021 kreeg Stijn Fransen haar kindje, Lieuwe. Sindsdien is het op haar Instagram één en al baby foto’s. In de intro van dit artikel vroegen we ons af of ze misschien haar kindje zat zou zijn, dat ze daarom zo graag terug wil naar GTST. Niets is minder waar. Het is logisch dat je helemaal in de wolken bent wanneer je nét een kindje hebt gekregen, maar nu het alweer langer dan een jaar geleden is, wordt het misschien een beetje gek om zoveel foto’s van je kind te plaatsen op je sociale media.
Hart op de Juiste Plek met Stijn Fransen

Afgelopen zomer is er een nieuwe Nederlandse romantische komedie uitgekomen: Hart op de Juiste Plek. Stijn Fransen speelt in deze film de hoofdrol. Ze speelt de jonge en succesvolle Eve en leeft haar droomleven. Ze heeft een gave baan als freelance trendwatcher, supergezellige vrienden én een hele knappe vriend waar ze mee samenwoont. De vriend, Ricardo, wordt gespeeld door Jasper Demollin. Helaas gaat het mis wanneer de relatie stukloopt. Eve wordt gedwongen om te verhuizen en vindt zichzelf in een situatie die ze niet gewend is. Ook wordt ze weer verliefd op haar ‘childhood-crush’, Luuk, die gespeeld wordt door Jan Versteegh. Stijn Fransen is ontzettend blij met het resultaat en trots op zichzelf en haar collega’s. In een Instagram post zegt ze: “Iedereen heeft zo hard gewerkt om dit zo tof te maken.” Ben je dus benieuwd naar de film? Dan kun je hem gelukkig nog steeds in de bioscoop bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!