Video: Sophie Bouquet fantaseert over vrouw in GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft een rare droom gehad. Of ja, eigenlijk haar personage Merel Verduyn in GTST. Wat betekent de droom en is Sophie het wel met deze plotwending eens?

Sophie Bouquet zit weer eens te dromen, net zoals menig man over haar droomt na het zien van de jonge actrice op tv. Sophie, oftewel Merel, is erg geschrokken. Eenmaal wakker weet ze niet wat ze allemaal moet doen met de droom en de persoon erin. Dit is niet zomaar iemand. Het gaat over Lynn. Maar Merel was toch al een tijdje tevreden met Marwan? Merel is erg verward en lijkt ook niet door support van Henk en Laura uit haar droom te komen. Kortom, het is een groot drama op tv. En in haar hoofd. Waar gaat het heen met het personage van Sophie en zit Sophie zelf wel te wachten op weer een nieuwe partner, en een van vrouwelijke aard? De kijker vast wel.

Sophie in de war 

Sophie heeft het helemaal niet zo makkelijk als vroeger. Haar jonge karakter Merel Verduyn maakt allerlei soorten ontwikkelingen door en Sophie moet er maar mee dealen. Of zou ze dan toch veel inspraak hebben wat er met Merel gaat gebeuren? Of in haar dromen? Het kan uitlopen op helemaal niks, zo’n droom. Marwan en Merel kunnen een koppel blijven. Aan tafel bij Laura en Henk biecht Merel alles eerlijk op en vertelt er gelijk bij dat ze geen toekomst ziet zonder Marwan. Maar toch blijft de droom in haar hoofd spelen. Hier lijkt dan ook nog niet het laatste woord over gesproken te zijn. En mogelijk ook niet de laatste droom.

Merel gelooft in droom, Sophie niet

Sophie lijkt niet zo moeilijk te doen ondertussen over wat haar allemaal in haar schoot geworpen wordt. Allerlei karakter ontwikkelingen pakt de jonge actrice als geen ander op en ze kan er zonder probleem mee uit de voeten. Het is een natuurlijk ook wel een beetje als een droom, zo’n acteerbaan. Het is allemaal niet echt en Sophie kan zich vast na de scène weer helemaal omzetten naar de realiteit. Een realiteit waarin zij nog voorlopig single door het leven gaat. Menig man kan dus opgelucht ademhalen. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Marwan de laan uitgestuurd?

De man in het leven van Merel, Marwan, moet zich misschien iets meer zorgen gaan maken. Marwan wordt gespeeld door Hassan Slaby en is al weer een poos aan Merel gebonden. Maar dan is er opeens die droom, die alles lijkt te verpesten. Die heeft nu dus niet alleen competitie van andere mannen, maar ook van al de vrouwelijke personages in GTST, zoals Lynn. Lynn wordt dan weer gespeeld door Noël van Kleef. Het zijn turbulente tijden in GTST en niemand lijkt zeker van zijn baan. Behalve Sophie dan. Zij trekt zoveel kijkers dat haar ontslag nog ver weg lijkt.

GTST helemaal van deze tijd

Het kan allemaal tegenwoordig. Man met man, vrouw met vrouw, en man met vrouw kan ook nog steeds. Of man met genderneutraal? Dat is ook mogelijk. Zo ook op tv. De programmamakers van GTST willen maar al te graag relevant blijven en met hun tijd meegaan. Dan is zo’n jong karakter als Merel ideaal natuurlijk. Die kan nog allerlei kanten op gaan en een relatie aangaan met iedereen die wil. En zeg nou zelf, wie zou nou niet met Merel een beschuitje willen eten in haar droom? Of met Sophie buiten GTST om? Helaas houdt Sophie haar dromen voor zichzelf. Op vele foto’s na deelt ze weinig over haar persoonlijke leven en dromen al helemaal niet. Gelukkig is haar personage een stuk spraakzamer en kunnen we altijd indirect op die manier over de actrice dromen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!