Video: Sensuele Emma Heesters gaat diep door haar knieën

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Emma Heesters heeft het op het podium prima naar haar zin. Al helemaal als ze lekker laag mag gaan.

Emma Heesters is een van de meest knappe zangeressen van Nederland. Dat merk je eigenlijk pas echt als ze met haar heupen op het podium staat te schudden. Dan zie je alle kanten van Emma Heesters echt goed. Emma doet natuurlijk flink haar best om haar publiek te vermaken. En daar zijn de mensen in de zaal best blij mee. Die dansen mee met Emma, maar weten niet zo verleidelijk te bewegen als zij dat doet. Emma maakt met haar wilde pasjes best een hoop los. De prachtige zangeres deelt na afloop haar moves ook nog even op Instagram. Daar krijgt ze nog meer complimenten.

Lees ook: Foto: Emma Heesters deelt dampende beelden van zonnig snoepreisje

Emma heeft wat gaten in haar broek zitten

Emma beweegt heerlijk ritmisch heen en weer en dat maakt nou eenmaal wat los bij het publiek. Die worden helemaal wild van Emma die door haar knietjes gaat. Maar niet zo wild als de bewegingen van Emma. Om die bewegingen nog net even wat beter te zien heeft Emma een broek aangetrokken waar wat stukken zijn uitgeknipt. Zo heb je nog meer zicht op de mooie kanten van Emma Heesters. En dat is natuurlijk stukken beter voor iedereen. Want meer Emma is altijd een goed idee.

Emma Heesters zakt wel erg diep door haar knieën

Het is wel knap hoor, wat Emma Heesters allemaal kan. Zo diep door je knieën zakken en in één keer weer omhoog komen, dat is een talent wat maar weinig mensen bezitten. Maar Emma heeft er duidelijk op geoefend. En dat kan je duidelijk zien aan de manier waarop ze door haar knietjes zakt. Zoals Emma dat doet, dat kunnen maar weinig mensen zo goed.
Emma haar strakke, witte pakje staat erg goed op verleidelijke foto

Het witte pakje wat Emma op de video draagt is haar nieuwe festival outfit. En die is met veel aandacht ontworpen. Zo is er speciaal op gelet dat Emma er op haar meest verleidelijk uit komt. En dat is goed gelukt. Zo zijn er flink wat open stukken in de outfit gelaten om zo Emma haar prachtige beter te benadrukken. Emma heeft wel wat hulp nodig met het aansluiten van haar microfoon, maar ook dat lijkt goed te lukken. De bijzonder verleidelijke outfit is nu al een fan favourite.

De hete zomer van Emma Heesters

Emma Heesters maakt de zomer nog net even een stukje warmer. En dat doet ze door een combinatie van haar mooie outfits en haar zwoele danspasjes. Emma zorgt er persoonlijk voor dat de zomer nog net een stukje heter wordt. En daar hoeft de verleidelijke blondine eigenlijk heel weinig voor te doen. Haar outfit doet het meeste werk. Emma moet natuurlijk wel haar danspasjes onthouden en goed uitvoeren. Maar zelfs als ze dat niet doet zorgt haar aanwezigheid voor genoeg hitte.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...