Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben. 

De mooie schaatsster loopt al een tijdje met een flinke blessure en daardoor gaat het allemaal wat moeizamer voor Suzanne. Waar de brunette eerst over het ijs schoot, moet ze nu strompelend door het leven. Maar ze laat zich in ieder geval niet tegenhouden en probeert het positieve ervan in te zien. Ze werkt ook hard aan haar herstel en daar horen blijkbaar bijzondere oefeningen bij. Zo trok Suzanne enorm hard aan haar rode voet, zoals je op deze video kan zien. En dat zag er best bijzonder uit.

Suzanne trekt met alle kracht aan voet

De sportvrouw trok met alle kracht aan haar voet, die er op dat moment toch wel een beetje eng rood uit zag. Wat was er allemaal aan de hand? Nou, het trekken aan de voet is een van de oefeningen die je kan doen om hem weer aan te sterken na een blessure. Het ziet er misschien wat eng uit, maar Suzanne weet wel wat ze aan het doen is. Hopelijk levert het resultaat op en zien we Suzanne weer op het ijs verschijnen volgend seizoen.

Suzanne Schulting gaat nu overal heen op krukken

De mooie brunette moet momenteel met krukken door het leven. En dat gaat haar eigenlijk best wel goed af. De leuke sportvrouw weet nog steeds ontzettend charmant over te komen, zelfs met haar krukken vast. Ze heeft haar gevoel voor avontuur ook nog zeker niet verloren. Ze gaat er lekker op uit. Dat is ook wel beter dan alleen maar binnen zitten, zelfs als je zo’n blessure hebt als Suzanne. De brunette wacht liever niet thuis tot ze genezen is, maar blijft vooral leuke dingen doen. En dat is natuurlijk een mooie houding om te hebben.

Suzanne Schulting ziet er nog altijd erg goed uit

Hoewel ze even niet kan trainen momenteel, ziet Suzanne Schulting er nog altijd geweldig uit. De mooie dame weet zich zelfs nu nog ontzettend charmant over te laten komen op foto’s en video’s. Dat is natuurlijk wel fijn, want zo wordt je nog steeds getrakteerd op allemaal mooie plaatjes van de leuke schaatsster.

Meer zien van Suzanne kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Suzanne Schulting? Dat kan! Je moet even naar Instagram gaan, want daar plaatst Suzanne de meest mooie plaatjes van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!