Schaatsster Pien Hersman filmt zichzelf in bed terwijl haar topje bijna afzakt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Pien Hersman heeft geen zin om wat te doen en ligt daarom in haar bedje. Je kan zo alles goed bekijken bij de schaatsster!

Onze prachtige schaatsster Pien Hersman heeft een hele bijzondere privé video met ons gedeeld. We zien de brunette heerlijk in haar bedje liggen en ze filmt het allemaal! Pien weet wel goed hoe ze al haar fans kan laten smelten.

Pien Hersman rust uit in bed en laat ons alles zien

De beeldschone schaatsster Pien Hersman heeft een video gedeeld van wat ze afgelopen zondag heeft gedaan, namelijk helemaal niets! Ze is te zien in bed en zet dan ook deze tekst onder het filmpje: ”lazy sundaayyy”. Ze had dus geen zin om nog iets te doen op de laatste dag van het weekend! Maar dat vinden al haar volgers echt helemaal niet erg. Hierdoor kunnen we namelijk allemaal genieten van de heerlijke Pien Hersman!

Ze heeft een filmpje gedeeld waarbij ze in haar bedje ligt met witte lakens en ze heeft vanaf boven gefilmd waardoor haar prachtige blik en vormen goed te zien zijn. Pien draagt dan ook een zwart en kort topje waar haar twee ‘vriendinnen’ erg goed in te zien zijn. Ze mag wel eens vaker beelden delen van wanneer ze aan het uitrusten is, want het is werkelijk prachtig om te zien.

Klik snel hier om de video van Pien te bekijken!

Pien Hersman rust uit in bed en laat ons alles zien

Meer zien van Pien Hersman kan op Tiktok

Wil je nou meer zien van onze leuke schaatsster Pien Hersman? Neem dan eens een kijkje op haar Tiktok account Hier plaatst ze graag video’s van haar moeilijke trainingen of wedstrijden. De brunette plaatst ook leuke filmpjes haar vriendinnen zoals schaatsster Robin Groot die bij haar in het team zit. En af en toe komt er nog iets leuks van een vakantie voorbij. Het is het in ieder geval zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...