Video: Schaatsster Antoinette de Jong pronkt met haar achterzijde in de open lucht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Antoinette de Jong heeft een indrukwekkende video online gezet, waar al haar volgers nu enorm van kunnen genieten. Dit moet je even zien!

Schaatsster Antoinette de Jong heeft een nieuw filmpje online gezet. En daarin ziet ze er werkelijk waar beeldig uit. De roodharige dame heeft zichzelf van een van haar beste kanten laten zien. En dat is namelijk de achterkant. In haar erg dunne legging kan je goed al haar leuke vormen bekijken. Die bewegen met Antoinette mee op het ijs. Natuurlijk is dit een video die jouw dag een stukje beter maakt. Bekijk de video snel hier!

Antoinette de Jong weet haar fans flink te betoveren

Natuurlijk weet de schaatsster inmiddels wel een beetje hoe ze haar fans tevreden moet houden. Ze is bij lange na geen influencer, maar Antoinette plaatst genoeg mooie kiekjes om ervoor te zorgen dat haar fans nooit zonder wat leuks hoeven te zitten. Met haar mooie video laat ze deze keer zichzelf van haar beste kant zien. De dunne stof die ze draagt, verhult nauwelijks haar mooie vormen. Die prikken gewoon door het stofje heen. En daarmee weet Antoinette iedereen die de video ziet, gelijk helemaal te hypnotiseren. Met haar filmpje weet ze de gemoederen wel flink bezig te houden.

Lees ook: Knappe schaatsster Michelle de Jong (24) gaat haar beroemde zus achterna

Antoinette de Jong heeft meer mooie features

Natuurlijk is er bij de roodharige schaatsster nog veel meer om van te genieten dan alleen maar haar achterkant. Zo heeft Antoinette een ontzettend lief gezichtje met een enorm intrigerende blik. Daarmee laat ze haar volgers elke keer weer genieten. Met elke foto oefent ze opnieuw haar blik, om ervoor te zorgen dat haar volgers meteen onder de indruk zijn. En met al die foto’s op haar Instagram pagina, heeft Antoinette veel kunnen oefenen de afgelopen jaren.

Lees ook: Foto: Schaatsster Antoinette de Jong laat haar strakke broekje zakken

Helaas mannen, Antoinette de Jong is al bezet

Vanwege haar mooie looks koesteren veel mannen alsnog de hoop dat Antoinette misschien nog single is. Maar dat is helaas niet het geval. De schaatsster is ontzettend blij met haar partner, waar ze regelmatig leuke kiekjes mee maakt. De mannen van Nederland worden op die manier wel jaloers, maar daar valt vrij weinig aan te doen. Antoinette is nog hartstikke gelukkig en het ziet er niet naar uit dat haar relatie snel op de klippen zal lopen. Maar je weet het maar nooit.

Antoinette de Jong blijft mooie foto’s gewoon delen

Ondanks dat ze bezet is, blijft de roodharige schaatsster haar fans wel gewoon blij maken met allemaal leuke foto’s. Daar wordt ze zelf ook blij van, want er komen altijd van die fijne reacties op. De fans van Antoinette waarderen het natuurlijk enorm dat ze de moeite neemt om elke keer weer zulke leuke foto’s te maken voor hen. En daarom krijgt de schaatsster altijd van die lieve berichtjes toegestuurd. Voorlopig zal Antoinette nog niet stoppen dus met het delen van al die interessante foto’s. En dat is goed nieuws!

Waar vind je meer van Antoinette de Jong? Op Instagram natuurlijk

Als je nou nog meer wil zien van de mooie schaatsster, dan moet je even een uitstapje maken naar het Instagram account van Antoinette de Jong. Daar heeft ze namelijk nog veel meer leuke plaatjes klaarstaan die je kan bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.