Video: Schaars geklede Sylvia Geersen test mannen tijdens ruige keuring

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het programma De Bachelorette strijden mannen om Sylvia Geersen. De heren stoppen weken aandacht in het model, maar daar houdt het niet op. Op verschillende ‘dates’ worden de heren gekeurd. Deze keer was het extra heftig.

Sylvia Geersen verzint bijzondere opdracht voor lovers

In de Bachelorette probeert de productie altijd het uiterste uit de kandidaten te halen. Zo moeten mensen vaak enge dingen doen om te kijken of ze angstig zijn. Onder de noemer “kijken hoe stoer je bent” moeten de heren van kliffen springen, insecten eten of andere gekke dingen doen. In de Amerikaanse versie van het programma gebeurt het nog wel eens dat de heren tegen elkaar rugby moeten spelen, wat vaak uitloopt op veel geduw en getrek. In de Nederlandse versie zit dit anders. Sylvia heeft een andere uitdaging voor de heren bedacht. Ze trok een korte en strakke sportoutfit aan en liet vervolgens de heren een Special Forces parcours afleggen. Hiermee wilde ze kijken hoe sportief de mannen waren. Zelf heeft de dame meegedaan aan het programma ‘Special Forces Vips’, waarbij ze de selectie voor de Special Forces doorliep. In het programma werd ze zelf huilend weg gestuurd omdat ze bang was dat ze iets zou breken tijdens een potje rugby. Ze vond zichzelf te fragiel, maar dat paste volgens de leider van het programma niet bij de Special Forces en dus lag ze na vijf afleveringen uit het programma.

Sylvia Geersen beloont de mannen rijkelijk

Sylvia Geersen vindt het dus belangrijk dat de heren sportief zijn en zich volledig inzetten tijdens haar parcours. Daarom geeft ze ook een grote beloning aan de winnaar. Degene die als eerste over de finish komt, krijgt een prachtige roze roos. Deze brengt je niet naar de volgende aflevering, maar zorgt er wel voor dat je een date kan ‘stelen’. Dit betekend dat als er een date is zonder jou, jij toch mee mag. Het vervelende hieraan is, dat je dan wel iemand anders weg moet halen van die date. Dat kan lastig zijn, omdat sommige van de mannen het goed met elkaar kunnen vinden en bijna vrienden zijn. Dat moet ook wel omdat ze meer met elkaar in een huis zitten, dan dat ze Sylvia zien. De dame komt alleen voor dates en cocktailavonden naar hen toe, verder zijn ze constant gescheiden.

Roddels over De Bachelorette komen naar buiten

De cast is ondertussen weer terug in Nederland. Hoewel iedereen zijn mond houdt over de uitkomst van het programma, komen er wel verschillende roddels en weetjes naar buiten. De jongens worden namelijk overal uitgenodigd om te spreken over hun avontuur met Sylvia. Zo kwam naar buiten dat bachelor Rick bijna zelf uit het programma was gestapt en dat de mannen vooraf kleedgeld kregen. Voor het programma werden mannen online gezocht. Sommige kregen zelfs last minute te horen dat ze mee konden doen aan het programma. Een week van te voren kregen sommigen nog het kleedgeld gestort. Er werd zo’n 600 euro gestort en daarbij kwam een lijst met verschillende soorten kleding die de mannen moesten hebben. Denk aan pakken en ook zomerse kleding en zwembroeken.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!