Video: Roxanne Kwant gooit haar benen wijd in ontzettend strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxanne Kwant heeft een heerlijk nieuwe video online staan waarin je haar wild over de vlier ziet kruipen op haar knietjes. 

De aantrekkelijke blondine Roxanne Kwant weet wel hoe ze zichzelf verleidelijk moet maken

Roxanne Kwant weet wel hoe ze zichzelf ontzettend knap neer moet zetten op de foto. De prachtige influencer heeft een geweldig lichaam en dat moet natuurlijk aan iedereen worden getoond. De aantrekkelijk blondine heeft dan ook een fotoshoot ingepland waar ze zoveel mogelijk mooie kiekjes maakt van haar verleidelijke lijf. De zeer aantrekkelijke dame weet met haar geweldige lichaam al haar volgers toch wel weer te verbazen. Die kijken namelijk hun ogen uit als ze dit heerlijke plaatje zien. De verleidelijke Roxanne weet wel wat haar volgers willen en is zeker niet te moeilijk om ze dat ook te geven.

Lees ook: Foto: Roxanne Kwant laat haar puppy’s uit haar shirtje springen tijdens festival

Roxanne Kwant doet vreemde poses in strak pakje

De knappe influencer heeft speciaal voor de fotoshoot een ontzettend strak pakje aangetrokken. En in dat pakje is het oor Roxanne veel makkelijker om mooie foto’s te maken. Daarvoor zakt ze ook flink door haar knietjes en neemt ze verschillende bijzondere poses aan op de vloer Roxanne weet met haar poseren wel heel erg bijzondere plaatjes te maken. Daar zullen haar volgers zeker nog lang van kunnen smullen.

Lees ook: Foto: Roxanne Kwant laat haar blouse op heerlijke manier openhangen

De verrukkelijke vormen van Roxanne Kwant

Roxanne houdt ervan om heerlijk spannende foto’s te delen. Haar nieuwste foto sluit daar ook weer goed op aan. Ze heeft een blouse aan die een beetje op een verleidelijke manier open valt. En daardoor kan je ontzettend goed naar binnen kijken bij de aantrekkelijke dame. En wat je daar te zien krijgt is natuurlijk ongelooflijk fijn. De knappe dame laat namelijk flink wat van zichzelf zien. Je kan goed zien waarom de aantrekkelijke blondine zo populair is geworden. De aantrekkelijke dame weet met haar foto’s in ieder geval goed de aandacht van haar volgers te trekken.

Roxanne Kwant houdt wel van een feestje

Op festivals voelt Roxanne Kwant zich helemaal thuis. De aantrekkelijke dame weet op festivals zichzelf echt wel goed en verleidelijk neer te zetten. Dat komt vooral door de heerlijke outfits die ze tijdens festivals draagt. De aantrekkelijke blondine zorgt ervoor dat ze altijd flink wat van zichzelf laat zien op een festival. En dat houdt in dat ze haar grote ‘vriendinnen’ flink in de spotlight zet. Haar fans vinden dat alleen maar fijn. Die kunnen zo extra genieten van alle mooie momenten die Roxanne met hen deelt. Het heerlijke lichaam van Roxanne zorgt er altijd wel voor dat haar volgers optimaal aan het genieten zijn. Roxanne maakt er zo op haar manier echt wel een feestje van!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.