Video: Roxane Knetemann wordt ongemakkelijk van romantische vraag Wilfred Genee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wilfred Genee zorgt er wel vaker voor dat de vrouwen zich bij hem ongemakkelijk voelen. Nu was het de beurt aan Roxane Knetemann!

Wilfred Genee is presentator bij het programma Vandaag Inside. Vandaag Inside is sinds 2022 te zien op de Nederlandse televisie. Het programma is 5 dagen in de week te zien en elke dag worden er weer nieuwe gasten uitgenodigd om het programma bij te wonen. Dit keer was het de beurt van Roxane Knetemann die wel erg ongemakkelijk wordt van Wilfred Genee!

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann onthult pijnlijk geheim in kort broekje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann wilt het niet doen bij Vandaag Inside

Er mag wel gesteld worden dat Roxane Knetemann een vaste gast is bij Vandaag Inside. De oud wielrenster geeft in het programma haar mening over bepaalde onderwerpen en haar expertise over het wielrennen. Regelmatig is de knappe blondine te gast en kan zij prima uit haar woorden komen. Nu had zij hier meer moeite mee dan normaal. Na de uitzendingen van Vandaag Inside praat Wilfred Genee nog even met de gasten in de wandelgangen. Hier stelt Wilfred hen altijd nog een paar vragen. Dit keer moest Roxane hier toch echt aan geloven!

Roxane Knetemann kijkt recht in camera

Roxane Knetemann kijkt Wilfred Genee met grote ogen aan

Wilfred begon met het vragen naar een bericht wat Roxane haar vriendje had gestuurd naar haar. De blondine gaf aan dat zij en haar vriendje allebei niet romantisch zijn. Wilfred Genee bleef vragen stellen over de relatie van Roxane Knetemann. De oud wielrenster had meerdere malen aangegeven dat ze niet romantisch is ingesteld en dat haar vriend dit ook weet. Na een aantal vragen over haar relatie vroeg Wilfred of ze toch wat romantisch in de camera kon zeggen over haar vriendje. Roxane Knetemann antwoorde met “dat ga ik niet doen”. Toen Wilfred er toch op bleef doordringen verkondigde Roxane uiteindelijk “ik word hier een beetje ongemakkelijk van”. De beeldschone blondine vond dit de slechtste wandelgangen die ze ooit hebben opgenomen. Ze had het liever over andere onderwerpen zoals wielrennen gehad.

Roxane geeft eerlijke mening bij Vandaag Inside

De prachtige oud wielrenster Roxane Knetemann heeft in het bijzijn van Johan Derksen en de andere gasten bij Vandaag Inside haar mening gegeven over vluchtelingen. Ze geeft aan dat het niet zo hoort te zijn in Nederland. “De mensen zitten in super slechte omstandigheden” laat de knappe dame weten. Roxane is het wel eens met Johan Derksen dat Nederland al die vluchtelingen niet aan kan. Niet iedereen op social media is het eens met de mening van Roxane Knetemann. De reacties zijn nogal uiteenlopend. De knappe blondine zorgt zo voor redelijk wat ophef bij het populaire programma, dat vaak al als controversieel wordt gezien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen draagt verdacht weinig onder openhangend jasje

Modepopje Nikkie Plessen showde in haar inmiddels verwijderde stories een outfit die erg veel liet zien. Ze had een jasje aan dat misschien nét iets te ver open hing...

Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Ook bekende Nederlanders zoals de mooie Davina Michelle hebben wel eens dronken avontuurtjes. De blonde zangeres laat zien wat voor gênants ze heeft gedaan...

Foto: Juultje Tieleman zet tanden in kromme lekkernij

De beeldschone Juultje Tieleman staat in deze foto te snoepen van een heerlijke Franse delicatesse. Het is duidelijk aan haar ogen te zien dat ze er zeer van aan het genieten is.