Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Roxane Knetemann is flink in de war

De prachtige sport analiste is heel erg in de war geraakt bij een aflevering van Vandaag Inside. Daar schrok ze nogal van een fragment dat Hélène Hendriks had meegenomen. Dat werd heel erg duidelijk in de uitzending. Gelukkig konden de mannen aan tafel wel lachen om de verlegenheid van Roxane. Die kwam erg lief over na het kijken van een zeer ondeugend filmpje. Hélène Hendriks had namelijk een paaldans-filmpje meegenomen en daar was de knappe analiste duidelijk niet op voorbereid. Beide dames krijgen het flink warm na het zien van het spannende filmpje.

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann heeft alvast haar kortste rokje aangetrokken

Roxane Knetemann is een saai meisje

Dat Roxane niet helemaal weet wat haar overkomt is wel heel erg lief om te zien. De vraagtekens staan haar echt in de ogen. Maar Johan Derksen speelt er weer mooi op in. “Doe je dat thuis niet?” vraagt hij na het zien van het filmpje. Als het antwoord “nee” luidt, noemt Johan gekscherend Roxane maar een saai meisje. Het is gelukkig allemaal goed bedoeld. Johan heeft namelijk wel een zwak voor de voormalig wielrenster. Gelukkig kan ze daar prima om lachen. Roxane vindt het niet zo erg om de opmerkingen van de heren aan tafel aan te horen.

De nieuwe ervaringen van Roxane Knetemann

Roxane Knetemann heeft In de Wandelgangen, een rubriek bij VI, verteld dat ze zich een stuk zekerder voelt, vanwege haar optredens in het programma. Ze komt nu op de NOS een stuk beter over. Ze is de mannen van het programma dan ook absoluut dankbaar.  Wilfred kan het natuurlijk niet laten om even door te vragen en besluit om eens te informeren hoe Roxane die zekerheid gekregen heeft. Roxane had daar de volgende reden voor: “Ja en ik denk echt dat dat komt omdat ik vaak bij jullie mag aanschuiven en dat mag doen, dus bedankt.” De analiste is normaal iets minder zeker, maar moet bij VI een hoop van haar onzekerheden aan de kant schuiven om mee te kunnen doen met de heren. En dat helpt blijkbaar enorm in haar werk. Als het dus aan Roxane lag, dan zou ze nog veel vaker aanschuiven bij het gezellige programma. Dan moet ze wel meer van dit soort filmpjes kijken, maar dat vindt ze niet erg.

Zie de hele aflevering van In de Wandelgangen hier!

Roxane Knetemann is een prachtige verschijning

Dat Roxane dankzij VI een stuk zekerder is geworden dat zie je in alles terug. Ook in haar foto’s. De knappe blondine plaatst regelmatig mooie foto’s op haar Instagram en je merkt dat ze er steeds met meer zelfvertrouwen bijstaat. En als er een iets is dat verleidelijk is, dan is het wel een vrouw met zelfvertrouwen. Roxane staat als een huis en presenteert zichzelf van haar beste kant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!