Video: Romee Strijd verovert TikTok met schokkerig dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het superknappe model Romee Strijd heeft sinds kort een nieuwe video op haar TikTok en Instagram staan die heel erg goed wordt bekeken. 

Romee Strijd, het knappe model dat het afgelopen jaar TikTok een klein beetje heeft veroverd, heeft een prachtige nieuwe video gemaakt En in die video weet ze zichzelf wel ontzettend leuk te presenteren. Romee is de samenwerking aangegaan met een kledingmerk en voor haar nieuwste collectie moet ze natuurlijk wel even wat korte en leuke promotievideo’s maken. En wat is er nu leuker dan een grappig dansje, of in het geval van Romee, meerdere grappige dansjes op het scherm? Romee werkt met veel liefde aan deze campagne, omdat het alle dingen waar Romee zo van houdt, namelijk muziek, mooie kleren en dansen, met elkaar combineert.

Lees ook: Video: Romee Strijd geeft betoverend privé showtje weg

Romee maakt er een leuke dansvideo van

Romee weet haar volgers wel voor zich te winnen. Dat doet ze met een wel erg interessante dansvideo. Daarin heeft ze voor elk nieuw kledingstuk ook maar gewoon een nieuw dansje uitgevonden. en de dansjes van Romee doen het erg goed op social media. Romee weet dan ook prima wat wel en niet werkt in de promotie van een kledingstuk. Zo houdt ze de video kort, maar wel interessant door de verschillende locaties, outfits en dansjes die ze uitvoert. Romee weet wel hoe ze een gesponsorde video als deze toch het gewenste bereik geeft zodat het zijn doel haalt. Dankzij de inzet van Romee hebben nu veel meer mensen deze prachtige kleding gezien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Romee heeft kledingsetje voor de zomer

Speciaal voor de zomer heeft Romee dit bijzondere jurkje laten maken. De stof lijkt wel te ademen, zo luchtig zit hij. Ook is het een enorme eye-catcher als je de ruimte binnen stapt. Als je deze jurk draagt, wees er dan maar op voorbereidt dat iedereen op je af komt om te vragen waar je die coole jurk vandaan hebt. Voor mannen gelukkig niet zo’n probleem. Misschien is dit juist wel een fijne ontwikkeling voor mannen. Hoe meer vrouwen van deze spannend kleding gebruik maken, des te meer heeft de man om naar te mogen kijken overdag. En dat maakt de dag toch wel een stukje interessanter. Want iedereen kan beamen dat zij een mooiere dag hebben als ze een knappe vrouw zien rondlopen in een van de vele jurken van Romee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Romee toont liefde voor Nederland met strak pakje

Ze werkt misschien een hoop in het buitenland, maar Romee is haar Nederlandse vrienden en familie nog zeker niet vergeten. En om hen de komende tijd een steuntje in de rug te bieden, heeft ze een oranje pakjes aangedaan. Zo laat Romee weten dat ze nog steeds graag bij Nederland hoort. Daarbij vindt ze dat oranje haar heel erg goed staat. En gelijk heeft ze. Ze ziet er fantastisch uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dominique Hazeleger toont indrukwekkende achterkant in nauwe legging

Fitnessgoeroe Dominique Hazeleger laat zichzelf lekker van achteren filmen tijdens haar opwarming in een strakke legging...

Foto: Anna Nooshin kiekt zichzelf in zeer nauwsluitende catsuit

Anna Nooshin heeft weer een mooie outfit gevonden! De presentatrice trekt een zeer strakke 'catsuit' aan..

Foto: Jada Borsato viert feest in extreem kort jurkje

Jada Borsato is weer een jaartje ouder geworden. In dit extreem korte jurkje laat ze haar gasten genieten.