Video: Rico Verhoeven rijdt keihard tegen vriendin aan; Naomy van Beem schreeuwt het uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven en Naomy van Beem zijn weer lekker wild bezig en dat laten ze graag aan mensen zien. Kijk maar mee!

Terwijl de wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem genieten van een welverdiende vakantie, gebeurt er iets onverwachts. Tijdens een ontspannen avondje besluiten ze een potje Mario Kart te spelen, maar wat begint als een gezellige activiteit, verandert al snel in een spannend avontuur. Kijk even mee!

Rico en Naomy scheuren over de baan

Zodra het startsein klinkt, scheurt Rico Verhoeven over de baan. De kickbokser houdt duidelijk van snelheid en dat kan je in deze video wel goed zien. Hij is duidelijk aan het genieten van het mooie spelletje. Maar dan knallen Rico en Naomy tegen elkaar aan in de game. Naomy gilt het uit van spanning terwijl de race intenser wordt. De kleine karretjes waarin ze rijden maken het natuurlijk gelijk een beetje spannender om te zien. Ondanks haar pogingen om de overwinning te behalen, weet Rico zijn vaardigheden te tonen en de eerste plaats te veroveren.

Rico Verhoeven haalt weer de winst

Hoewel het slechts een spelletje is, zorgt de competitie tussen het paar voor de nodige opwinding en gelach. Rico toont zijn winnaarsmentaliteit en eist de eerste prijs op, terwijl Naomy hem met een lach feliciteert met zijn overwinning. Samen gaan ze nog even op het podium staan. Dat kan je in deze video bewonderen. Het is wel duidelijk dat het stel houdt van een beetje spanning en sensatie in hun leven. Rico moet natuurlijk ook even de eindstand delen met zijn publiek. Want hij bewijst graag dat hij de beste is.

Meer zien van Naomy van Beem

Als je nou meer van Rico en zijn mooie vriendin wil zien, dan moet je even haar op Instagram volgen. Dan krijg je van al hun avonturen wat leuks mee!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken! 

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.