Video: Rico Verhoeven laat trots nieuwe volledig getunede auto zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De mensen die Rico Verhoeven volgen weten wel dat de getrainde kickbokser een fan is van mooie auto’s. Hij laat dan ook even trots zijn wagens zien.

Rico Verhoeven deelt graag zijn leventje met zijn volgers. En dat gaat van mooie foto’s van zijn vriendin, tot de trainingen die hij met veel energie aflegt, tot aan de dingen die hij doet ter ontspanning en natuurlijk zijn mooie auto’s. Wie Rico online een beetje volgt, weet dat de kickbokser een enorm groot fan is van supercars. De kickbokser heeft dan ook zelf een aantal wagens waar hij ontzettend trots op is. En die moet hij dan ook even aan zijn volgers laten zien. Want Rico wil absoluut dat zijn fans mee kunnen genieten van zijn mooie wagens. De video waarin Rico zijn auto’s laat zien kan je hier bekijken!

Rico Verhoeven laat je kiezen tussen mooie wagens

Rico houdt natuurlijk ook wel van een beetje interactie met zijn fans. En dus vraagt hij op Instagram welke wagen zijn fans het mooiste vinden. Hij gaat even snel langs de wagens met zijn telefoon om je een goed beeld te geven van de auto’s. Weet jij al welke wagen van Rico je het mooiste vind? Laat vooral een comment achter en laat Rico weten wat jouw mening is van zijn mooie wagens. De kickbokser zou dat zeker wel waarderen. Hij deelt in ieder geval zijn hobby met ontzettend veel plezier. Dat zie je ook wel aan de foto’s en video’s op zijn Instagram kanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!