Video: Rianne Meijer brengt volgers in extase met zijaanzicht in piepklein bovenstukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zwangerschap-updates van Rianne Meijer wil je echt niet missen! Zeker niet als ze haar buik in dit soort zwemsetjes laat zien! 

Rianne Meijer gaat als een ware influencer door haar zwangerschap heen. Zo mochten haar fans allemaal meegenieten van de bekendmaking aan haar man én krijgt Instagram regelmatig een nieuw kiekje van haar groeiende buik. En dat doet ze in pakjes. Je moet natuurlijk wel alles kunnen zien, toch? Ons hoor je in ieder geval absoluut niet klagen. En van dit recente filmpje in een zwemsetje lopen wij al helemaal warm.

Rianne Meijer verwent fans met zwangerschaps-update

Op Instagram is Rianne Meijer een bekend gezicht. De 29-jarige schoonheid is uitgegroeid tot één van de meest geliefde influencers van Nederland. En met goede reden! Rianne weet namelijk moeiteloos je aandacht vast te houden, zowel met updates van haar leven. En zeker nu de influencer zwanger is worden fans regelmatig verwend met foto’s. Als je je groeiende buik tentoon wil stellen kan je niet te veel kleding dragen natuurlijk. Logisch dus dat Rianne steeds vaker haar kleding uittrekt, toch? Al zoekt ze in dit recente filmpje wel heel erg de grenzen op.

De outfit van Rianne Meijer doet fans watertanden

Het resultaat is dat Rianne schittert in een setje. Nou was het doel natuurlijk ook om haar figuur te laten zien, maar ditmaal lijkt Rianne het wel heel letterlijk te nemen. Zeker ook omdat ze in het begin van het filmpje vooroverbuigt! En met die piepkleine driehoekjes betekent dat duizelingwekkende inkijk. Rianne is terecht ontzettend trots en wij hebben er ook geen slecht woord over te zeggen. Hier kan je toch alleen maar van watertanden? Zeker ook met dat luchtige broekje dat zo laag op haar heupen hangt…. Rianne bewijst moeiteloos dat ze altijd één van de knapste vrouwen van Nederland blijft. Wij kunnen niet wachten op de volgende update!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!