Video: Rianne Meijer brengt volgers in extase met zijaanzicht in piepklein bovenstukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zwangerschap-updates van Rianne Meijer wil je echt niet missen! Zeker niet als ze haar buik in dit soort minuscule zwemsetjes laat zien! 

Rianne Meijer gaat als een ware influencer door haar zwangerschap heen. Zo mochten haar fans allemaal meegenieten van de bekendmaking aan haar man én krijgt Instagram regelmatig een nieuw kiekje van haar groeiende buik. En dat doet ze in wel heel pikante pakjes. Je moet natuurlijk wel alles van haar heerlijke figuur kunnen zien, toch? Ons hoor je in ieder geval absoluut niet klagen. En van dit recente filmpje in een nietsverhullend zwemsetje lopen wij al helemaal warm.

Rianne Meijer verwent fans met zwangerschaps-update in miniscuul topje

Op Instagram is Rianne Meijer een bekend gezicht. De 29-jarige schoonheid is uitgegroeid tot één van de meest geliefde influencers van Nederland. En met goede reden! Rianne weet namelijk moeiteloos je aandacht vast te houden, zowel met haar overheerlijke figuur als met intieme updates van haar leven. En zeker nu de knappe influencer zwanger is worden fans regelmatig verwend met de lekkerste plaatjes. Als je je groeiende buik tentoon wil stellen kan je niet te veel kleding dragen natuurlijk. Logisch dus dat Rianne steeds vaker haar kleding uittrekt, toch? Al zoekt ze in dit recente filmpje wel heel erg de grenzen op. Haar piepkleine topje weet haar boezem namelijk nog maar nét in bedwang te houden! En Rianne maakt het er zelf niet beter op door haar broekje naar beneden te rollen!

De outfit van Rianne Meijer doet fans watertanden

Het resultaat is dat Rianne schittert in een werkelijk niets verhullend setje. Nou was het doel natuurlijk ook om haar figuur te laten zien, maar ditmaal lijkt Rianne het wel heel letterlijk te nemen. Zeker ook omdat ze in het begin van het filmpje vooroverbuigt! En met die piepkleine driehoekjes betekent dat duizelingwekkende inkijk. Haar boezem laat Rianne rustig hangen terwijl ze met glunderende blik naar haar camera kijkt. Rianne is terecht ontzettend trots op haar heerlijke lichaam en wij hebben er ook geen slecht woord over te zeggen. Hier kan je toch alleen maar van watertanden? Zeker ook met dat luchtige broekje dat zo laag op haar heupen hangt…. Rianne bewijst moeiteloos dat ze altijd één van de knapste vrouwen van Nederland blijft. Wij kunnen niet wachten op de volgende update!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rianne Atiya (@rianne.meijer)

Rianne Meijer pronkt met overheerlijk figuur in doorzichtig ondergoed

Want ook de vorige updates van Rianne Meijer waren om van te smullen. Zie alleen dit recente kiekje maar! Rianne weet ons allemaal moeiteloos te verleiden met een bloedhete spiegelfoto. En nou zal het als zwangerschaps-update bedoeld zijn, maar onze ogen vliegen echt niet naar haar buik toe. Nee, die gaan toch echt naar haar royale boezem in doorzichtig kanten ondergoed! Zwangerschap lijkt Rianne’s voorgevel namelijk zéér goed te doen en dat levert de lekkerste plaatjes op. Ook in deze vurige foto kunnen wij niet wegkijken van het knellende topje. Rianne lijkt zelf ook zeer trots! Met kleine glimlach en pittige pose schittert ze in de heerlijke selfie. En dat is letterlijk en figuurlijk, want Rianne lijkt te stralen van geluk. Wij snappen het volkomen als je dit prachtplaatje in je spiegel ziet. Wij vallen ervoor ook op onze knieën.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rianne Atiya (@rianne.meijer)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.